Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μπόγρης - "Απαράδεκτος ΠΑΟ στην παράταση, τραγικός Λεσόρ σε όλο το ματς - Δεν περνάει άλλος από ΟΑΚΑ"!
| 2023-10-07 22:39:00

Μπόγρης: "Απαράδεκτος ΠΑΟ στην παράταση, τραγικός Λεσόρ σε όλο το ματς - Δεν περνάει άλλος από ΟΑΚΑ"!

Sportdog Team

"Η νίκη είναι τεράστια για τον Ολυμπιακό για μια θέση στην τετράδα", ανέφερε ο Έλληνας σέντερ σχολιάζοντας το χθεσινό ντέρμπι.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ήταν ματς από τα παλιά. Είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιο παιχνίδι με τα νέα δεδομένα που είχε ο Παναθηναϊκός με τα έσοδα-έξοδα. Σήμερα ήταν ένα ματς που ανταπεξήλθε στις προσδοκίες.

Δε γινόταν να μην ήταν ντέρμπι μετά το κάζο στο Σούπερ Καπ, δε γινόταν να μην αντιδράσει ο Παναθηναϊκός με τόσο κόσμο και μετά από επίσκεψη του προέδρου.

Ήταν σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν μπροστά στο ματς. Είχαν και οι δύο τις στιγμές τους, ο Ολυμπιακός δεν πανικοβλήθηκε, δεν άλλαξε τρόπο παιχνιδιού.

Για τον Παναθηναϊκό δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το μπάσκετ του. Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε για τις επιλογές του και πήγε ταμείο.

Αν δεν είχε κάνει το τραγικό λάθος ο Λεσόρ, θα είχε μια πιο οργανωμένη ευκαιρία να πάρει το ματς. Ο Παναθηναϊκός πίεσε από την αρχή πολύ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει άμυνα.

Ο Ολυμπιακός μάρκαρε όλους τους παίκτες κοντά, ο Μιλουτίνοφ έμεινε κοντά στο ζωγραφιστό. Παρά τα νούμερά του, ο Λεσόρ ήταν τραγικός. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν έμενε στατικός, παρότι του βγήκαν δυο φάσεις στην αρχή.

Πολύ δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από το ΟΑΚΑ, η νίκη είναι τεράστια για τον Ολυμπιακό για μια θέση στην τετράδα. Είναι απαράδεκτο για την προσπάθεια που γίνεται φέτος, ο Παναθηναϊκός να παραδίνεται. Σε κανένα ματς δεν επιτρέπεται, αυτό δεν είναι εικόνα.»

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags