Facebook Pixel Ισραήλ: Σοκάρουν τα μηνύματα παικτών - "Μπορείς να νιώσεις τις βόμβες - Είναι τρομακτικό" (Vid)
| 2023-10-08 12:36:00

Σοκάρουν τα μηνύματα παικτών από το Ισραήλ - "Μπορείς να νιώσεις τις βόμβες - Είναι τρομακτικό" (Vid)

Sportdog Team
Σοκάρουν τα μηνύματα παικτών από το Ισραήλ - "Μπορείς να νιώσεις τις βόμβες - Είναι τρομακτικό" (Vid)

Μέσω των social media οι Τζον Χόλαντ και Μπράιαν Ανγκόλα έστειλαν τα δικά τους σοκαριστικά μηνύματα από το Ισραήλ για την κατάσταση του επικρατεί στη χώρα.

Σε κατάσταση πολέμου βρίσκεται το Ισραήλ από το Σάββατο (7/10) μετά τον βομβαρισμό της Χαμάς, με τους Χόλαντ και Ανγκόλα της Χάποελ Τελ Αβίβ, να περιγράφουν τις τρομακτικές στιγμές που ζουν εδώ και λίγες ώρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χόλαντ:

«Είμαι στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή. Μόλις ξεκίνησαν τους βομβαρδισμούς, και είναι τρελό. Είχαμε ένα σωρό ειδοποιήσεις για καταφύγια. Αν κοιτάξετε τους δρόμους, είναι άδειοι αυτή τη στιγμή εκτός από λίγα άτομα. Αλλά ναι, μπορείτε να ακούσετε τις βόμβες, μπορείτε να νιώσετε τις βόμβες λίγο, μερικές από αυτές. Είναι πολύ τρομακτικό, δεν θα πω ψέματα.

Αυτός είναι ο δεύτερος πόλεμος στον οποίο βρίσκομαι. Ήμουν στη Ρωσία όταν εισέβαλαν στην Ουκρανία, αλλά αυτό ήταν λίγο διαφορετικό γιατί δεν το νιώθεις πραγματικά, εκτός από την πτώση της τιμής του ρουβλίου και άλλα τέτοια. Δεν ένιωσες πραγματικά τις βόμβες όπως εδώ.

Θα δούμε για αύριο (σ.σ. σήμερα). Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε προπόνηση, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Απλώς το καταγράφω για κάθε ενδεχόμενο, ξέρετε. Αισθάνομαι σχετικά ασφαλής. Αυτό είναι ΖΩΗ».

Και όσα ανέφερε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μπράιαν Ανγκόλα:

«Ευχαριστώ όλους για όλα τα μηνύματα που λαμβάνω όλη μέρα. Δόξα Τω Θεώ είμαστε καλά, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και τρελή. Μείνετε ασφαλείς εκεί έξω. Προσεύχομαι για τον λαό του Ισραήλ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags