Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα με το... δεξί στη Basket League νικώντας δύσκολα τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα  τεχνικό των Ερυθρόλευκων πάντως στις δηλώσεις του να ρίχνει τα πυρά του στις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι αυτό που παίχτηκε δεν είναι μπάσκετ.

"Δεν παίχτηκε μπάσκετ. Αυτό που παίχτηκε εδώ σήμερα δεν ήταν μπάσκετ. Πρέπει να κάνουμε ξανά μίτινγκ με την επιτροπή διαιτησίας, αυτό εδώ σήμερα δεν ήταν μπάσκετ. Στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες προστέθηκαν δύο ακόμα. Ματώσαμε για να κερδίσουμε, ο Άρης έκανε καλή προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο και η κούραση", είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακόύ.

«Έχω την αίσθηση ότι πιο σημαντικό ήταν αυτό που έγινε πριν το τζάμπολ προς τιμήν του Γιάννη Ιωαννίδη παρουσία της κόρης του και των παικτών των δύο ομάδων. Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη.

Δεν παίχθηκε μπάσκετ. Μια κατάσταση με physical παιχνίδι εκτός λογικής του μπάσκετ. Οι διαιτητές αποφάσισαν να το αφήσουν, αυτό που έγινε ήταν έξω και από τα όρια της Euroleague. Δύο παίκτες αποχώρησαν με πρόβλημα και κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να παίξουν περισσότερο έπειτα από ένα έξτρα πεντάλεπτο παράτασης την Παρασκευή. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς», είπε και ρωτήθηκε για τη διαφορά στα φάουλ καθώς ο Άρης τελείωσε το παιχνίδι με 23 και ο Ολυμπιακό με 13. «Μετράτε αριθμούς και είναι φανερό ότι έχουμε διαφορετική αίσθηση για το μπάσκετ.Καταλαβαίνουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Για να σφυριχθεί ένα φάουλ θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα τέσσερα φάουλ. Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να κρίνουν τους διαιτητές και θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχει κοινή συνισταμένη ως προς τα κριτήρια», σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" από ομάδα Euroleague για Σπανούλη - Στα... ίσια με Αταμάν, Μπαρτζώκα - Αλλάζουν όλα λόγω Εθνικής