Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα ο Αλβέρτης έφυγε από τα παρκέ και έδωσε το ’’χρίσμα’’ στον Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-11 19:06:00

Σαν σήμερα: Ο Αλβέρτης έφυγε από τα παρκέ και έδωσε το ’’χρίσμα’’ στον Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαν σήμερα: Ο Αλβέρτης έφυγε από τα παρκέ και έδωσε το ’’χρίσμα’’ στον Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

14 χρονιά μετά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Φραγκίσκος δεν φορά τα πράσινα.

11 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα, 5 ευρωπαϊκά, 1 Διηπειρωτικό. Δεν είναι όσα ονειρεύεται να κατακτήσει ένα παιδί όταν παίζει μπάσκετ μικρό, αλλά όσα κατάφερε να σηκώσει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον Παναθηναϊκό. Βάλτε ότι το έκανε με την αγαπημένη του ομάδα και πολλά από αυτά τα πήρε ως αρχηγός και θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια καριέρα μυθική. Μια καριέρα που τελείωσε πριν 14 χρόνια ακριβώς!

Ήταν η 11η Οκτωβρίου 2009, όταν ο ''Φράγκι'' αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και η διοίκηση του Παναθηναϊκού κρέμασε τη φανέλα με το νούμερο 4 μαζί με τα λάβαρα των ευρωπαϊκών και των εγχώριων τίτλων, για να θυμίζει σε όλους ότι ο Αλβέρτης ήταν η ψυχή της ομάδας. Στην τελετή ο Αλβέρτης έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο, όπου ευχαρίστησε τους πάντες για όσα πήρε στην θητεία του στο Τριφύλλι και παρουσίασε ως...άτυπο διάδοχό του τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η ιστορική εκείνη ομιλία είχε κλείσει με ένα σύνθημο της πράσινης εξέδρας: ''Στις χαρές και στις λύπες μαζί''. Αυτό ο Αλβέρτης το έδειξε και στην πράξη, όταν το 2020 μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη μπήκαν στην πρώτη γραμμή για να διαχειριστούν τις τύχες του Παναθηναϊκού στην εποχή της αποχής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags