Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει (τουλάχιστον) μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ, με έναν παίκτη που αν έρθει θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, και όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο Έργκιν Αταμάν περιμένει τους "κομμένους" από το ΝΒΑ.

Γιατί αυτές τις ημέρες γίνεται το τελικό ξεκαθάρισμα στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ και, μοιραία, όλες οι ομάδες που δεν έχουν κλείσει τα ρόστερ τους έχουν στραμμένη την προσοχή τους εκει. Πολύ περισσότερο ο Παναθηναϊκός που έχει παρκαρισμένα τα λεφτά που είχαν "ονοματιστεί" για τον Σβι Μίχαΐλιουκ - Άσχετα αν τελικά ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει στους Σέλτικς, καθώς με την εικόνα που είχε στα φιλικά αναμένεται να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Μονο που το ΝΒΑ, παρά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής ίσως για να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά, δεν είναι ο μοναδικός προορισμός που έχουν στρέψει την προσοχή τους οι Πράσινοι - Κοιτάζουν παντού για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ακόμα κι εκεί που ίσως δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιων!

Γιατί το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι υπάρχει ένα όνομα στη λίστα τού Αταμάν, σταμπαρισμένο από την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Τουρκία, που ζαχαρώνει την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός: Πρόκειται για τον Τζόρνταν Ασερ, που πέρσι έπαιζε στην Μπεσίκτας!

Ο Αμερικανός άσος καλύπτει τις θέσεις 2 και 3, αν και είναι κυρίως 3αάρι, και τώρα παίζει στην Αυστραλία με τη φανέλα των Περθ Γουάιλτνκατς - Στο ντεμπούτο στο εκεί πρωτάθλημα πιστώθηκε 35 πόντους! Οι Πράσινοι θα κινηθούν οπωσδήποτε για την απόκτηση ενός παίκτη που να μπορεί να καλύψει τις θέσεις 2-3, ειδικά μετά και το χειρουργείο του Ιωάννη Παπαπέτρου και το όνομα του Άσερ φαίνεται ότι έχει έρθει για να "παίξει" δυνατά.

Όπως και του Τσεντί Οσμάν, των Σπερς, που αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό να τον ντύσει με τη φανέλα του. Υπάρχει και η λύση του Μπριν Φορμπς, που είχε προταθεί στις αρχές τού καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να βρεθεί λύση για να έρθει, αλλά είναι κάτω από 1,90 μ. (για παράδειγμα ο Μίχαϊλιουκ είναι 2.01 μ.) και, προφανώς, παρότι αρέσει πολύ στον Αταμάν δεν μπορεί παρά να τον "κόψει" ως επιλογή για τη θέση που ψάχνει ενίσχυση.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φάση που "φωνάζει" η Παρτιζάν στο ΣΕΦ - Πήρε θέση κατά Ολυμπιακού ο Μάικ Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)