Facebook Pixel Ατάκες Σπανούλη: ''Η Ελλάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών της'' - Αποκάλυψη για Αντετοκούνμπο!
| 2023-11-27 23:10:00

Ατάκες Σπανούλη: ''Η Ελλάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών της'' - Αποκάλυψη για Αντετοκούνμπο!

Sportdog Team
Ατάκες Σπανούλη: ''Η Ελλάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών της'' - Αποκάλυψη για Αντετοκούνμπο!

Ο εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδας συνεχάρη την ΕΟΚ για τη διεξαγωγή του προ-Ολυμπιακού Τουρνουά.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για τη διεξαγωγή του προ-Ολυμπιακού Τουρνούα από την χώρα μας και σχολίασε με τον δικό του τρόπο το νέο αυτό.

Όσα δήλωσε ο κόουτς Σπανούλης:

''Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομοσπονδία που πήραμε το προ-Ολυμπιακό. Είναι τεράστιο γεγονός για την Ελλάδα. Αυτή η ομάδα έχει δώσει τεράστιες χαρές στους Έλληνες. Είχα την τύχη να είμαι και εγώ σε κάποιες από αυτές. Πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτή τη διοργάνωση και εμείς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των Ελλήνων.

Δεν ήξερα με ποιους παίζουμε, είχαμε τον αγώνα. Δεν έχει σημασία με ποιους παίζουμε. Το σημαντικό είναι πως ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο, να είναι μια γιορτή. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά.

Μεγάλο μπράβο στην ΕΟΚ που έφερε το τουρνουά στην Ελλάδα, είναι ένα μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός. Το 2008 είχαμε ζήσει μαγικές στιγμές στην Αθήνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα, να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των ανθρώπων''.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: ''Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε να είναι υγιείς όλοι και να έχουν καλές χρονιές. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου είπε πόσο αγαπάει την Εθνική Ομάδα. Θέλουμε να κυλήσει η χρονιά με υγεία''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags