Facebook Pixel Ισπανία: Απίστευτο σοκ και ανατριχίλα! - "Προπονητής μπάσκετ βίαζε για 3 χρόνια 13χρονη παίκτρια"
| 2023-12-18 23:00:00

Απίστευτο σοκ και ανατριχίλα! - "Προπονητής μπάσκετ βίαζε για 3 χρόνια 13χρονη παίκτρια"

Sportdog Team
Απίστευτο σοκ και ανατριχίλα! - "Προπονητής μπάσκετ βίαζε για 3 χρόνια 13χρονη παίκτρια"

Σοκ στο μπάσκετ της Ισπανίας μιας και όπως έγινε γνωστό ο προπονητής Μάριο Λόπεζ κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό 13χρονης παίκτριας για τρία ολόκληρα χρόνια.

Ισπανία: Σοκ στην Ιβηρική καθώς όπως αναφέρει η El Pais πρώην τεχνικός των κλιμακίων της εθνικής ομάδας της χώρας, Μάριο Λόπεζ, βίαζε από το 1998 μέχρι και το 2001 μία 13χρονη παίκτρια της Γκέρνικα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι  όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1998, όταν κάλεσε τη νεαρή στο σπίτι του για να δουν βίντεο, κάτι που συνήθιζε να κάνει και με άλλες παίκτριες.

Τότε ήταν η πρώτη φορά που φέρεται ότι βίασε την 13χρονη με τους γονείς της να την έχουν παραμελημένη λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν με το αλκοόλ, με τα δημοσιεύματα να είναι σοκαριστικά μιας και ο Μάριο Λόπεζ ανάγκαζε την 13χρονη να μην φοράει εσώρουχο, φέρεται να την έχει κακοποιήσει μέσα στο λεωφορείο που μετάφερε την αποστολή της ομάδας σε παιχνίδι, ενώ ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει βιάσει την νεαρή με διάφορους τρόπους, σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτοι δύο που "διώχνει" ο Καρβαλιάλ, ανακοινώσεις πριν τις Σέρρες - Unfair κίνηση από πρωτοκλασάτο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags