Facebook Pixel Sportdog.gr | H Μις Ιταλία που είπε τον Τζόρνταν ως αγαπημένη της ιταλική προσωπικότητα, επιστρέφει στο μπάσκετ (ΦΩΤΟ)
| 2024-02-13 16:43:00

H Μις Ιταλία που είπε τον Τζόρνταν ως αγαπημένη της ιταλική προσωπικότητα, επιστρέφει στο μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη
H Μις Ιταλία που είπε τον Τζόρνταν ως αγαπημένη της ιταλική προσωπικότητα, επιστρέφει στο μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Η Μις Ιταλία του 2015 βρίσκει ξανά την πρώτη της αγάπη, καθώς έπειτα από έξι χρόνια στα γήπεδα επιστρέφει στη δράση.

Η Αλις Σαμπατίνι υπέγραψε στη Βαρέζε που αγωνίζεται στη Serie B. Το μοντέλο από την Ιταλία είναι κάτοχος του τίτλου των καλλιστείων και πρώην μπασκετμπολίστρια που ήταν η νικήτρια του Miss Italia 2015 .

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού έγινε απροσδόκητα διάσημη όταν ρωτήθηκε σε ποια περίοδο της ιστορίας θα ήθελε να ζήσει, στην οποία απάντησε «Το 1942» προκαλώντας μεγάλο σοκ των θεατών, καθώς το σκεπτικό της ήταν ότι, ως γυναίκα, θα είχε βιώσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίς να χρειαστεί να τον πολεμήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alice Sabatini (@alice.sabatini)

Φόρεσε το στέμμα της στις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά γελοιοποιήθηκε έντονα για την απάντησή της και λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, η Σαμπατίνι ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την αγαπημένη της ιταλική ιστορική προσωπικότητα, στην οποία απάντησε "Μάικλ Τζόρνταν".

Αυτό οδήγησε σε άλλο ένα μπαράζ κοροϊδίας και εξαιτίας του χλευασμού που επικρατούσε εναντίον της, αργότερα κατέληξε να υποφέρει από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags