Οριστικά εκτός τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα μείνει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε μια ενόχληση στον προημιτελικό με το Περιστέρι bwin, όπου έπαιξε για λιγότερο από ένα λεπτό και παρότι η μαγνητική του δεν έδειξε κάποια ζημιά στον οπίσθιο μηριαίο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα το πρωί στα "Δύο Αοράκια" για να δοκιμάσει το πόδι του, όμως δεν ένιωθε απολύτως καλά και έτσι υπό το φόβο κάποιας θλάσης αποφασίστηκε να μείνει εκτός εξάδας ξένων για τον αποψινό μεγάλο αγώνα.

Έτσι οι διαθέσιμοι ξένοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα είναι οι Κάνααν, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ και Φαλ. Υπενθυμίζεται πως τραυματίας είναι ο Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός επτάδας ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι και οι ΜακΚίσικ, Σίκμα.

Εκτός τελικού και ο Βιλντόσα

Απώλεια και για το Τριφύλλι, αφού ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόσα ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι δεν θα αγωνιστεί απόψε.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ίδια εξάδα ξένων παικτών με τον ημιτελικό. Ουσιαστικά πρόκειται για τους Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ και Μπαλτσερόφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια συμφωνία οι Αγγελόπουλοι - Υπογράφουν και αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - "Απάντηση" σε ΠΑΟ!