Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλληνας η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης!
| 2024-03-06 08:00:00

Έλληνας η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team
Έλληνας η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης!

Στη λίστα βρίσκεται και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Η ισπανική εφημερίδα As παρουσιάζει τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία του μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώτος είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

«Σας παρουσιάζουμε δέκα παίκτες που υποσχέθηκαν σπουδαία πράγματα όταν υπέγραψαν στη λευκή ομάδα, αλλά τελικά απέτυχαν», γράφει το αφιέρωμα στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας και μέσα στη δεκάδα βρίσκονται δύο Έλληνες.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κατέχει την κορυφή με τους Ισπανούς να γράφουν για την περίπτωση του: «Με εξαιρετικό βιογραφικό (ασημένιο Ευρωλίγκα, Ευρωμπάσκετ και Μουνομπάσκετ), ο Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους μεγάλους σέντερ της Γηραιάς Ηπείρου. Ο Έλληνας σέντερ υπέγραψε για τρεις σεζόν το 2007 έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ έκαστη. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να κυριαρχήσεις στο εσωτερικό παιχνίδι σε Ισπανία και Ευρώπη... αλλά ήταν μια πραγματική μπλόφα. Από την αρχή δεν λειτούργησε: φαινόταν εκτός φόρμας, αργός, χωρίς να καταλαβαίνει τα συστήματα ή να ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί τη σωματική του διάπλαση. Άντεξε λίγο περισσότερο από μία σεζόν πριν παραχωρηθεί δανεικός στην Μπολόνια και στη συνέχεια διακόψει τη σχέση του με τους λευκούς».

Η συνεισφορά του Πελεκάνου ήταν μηδενική

Μαζί στη Μαδρίτης ήταν και ο Μιχάλης Πελεκάνος με τον διεθνή φόργουορντ να παίζει μόνο μία σεζόν (2007-08) στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Παρά τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν γύρω του (καλές αμυντικές ιδιότητες) δεν έγινε το αναμενόμενο και δεν προσαρμόστηκε καλά στο σύστημα του Ζοάν Πλάθα. Η συνεισφορά του στην Endesa League ήταν εντελώς μηδενική: έπαιξε 31 παιχνίδια με μέσο όρο 2 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 11 λεπτά στο γήπεδο», γράφει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags