Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γκριμάου «τιμώρησε» τον Λαπροβίτολα για το ματς στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-03-26 10:56:00

Ο Γκριμάου «τιμώρησε» τον Λαπροβίτολα για το ματς στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Μπαρτσελόνα μετά τον Παναθηναϊκό έπαιζε με την Μπανταλόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ρότζερ Γκριμάου εμπιστεύτηκε τον Μπριθουέλα, αφήνοντας έναν βασικό παίκτη στα σχέδια του με σχεδόν καθόλου λεπτά συμμετοχής. Ο Αργεντινός γκαρντ, Νίκολα Λαπροβίτολα αγωνίστηκε μόλις έξι λεπτά στη νίκη της Μπαρτσελόνα, τη μικρότερη συνεισφορά του στο γήπεδο σε ολόκληρη τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Προφανώς, ο προπονητής δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Λαπροβίτολα στο ματς της Αθήνας , όπου η Μπάρτσα κατέληξε να χάσει από τον Παναθηναϊκό και με την κακή εμφάνιση του Ισπανοαργεντινού πόιντ γκαρντ.

Είτε λόγω κούρασης είτε δεν είχε μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός έκανε άσχημο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό , χωρίς επιτυχία στο σουτ, δεν συνέβαλε στην επίθεση, σε ένα από τα πιο αδύναμα του παιχνίδια στη σεζόν .

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Γκριμάου αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Ντάριο Μπριθουέλα, ο οποίος δεν είχε παίξει ούτε δευτερόλεπτο στην Αθήνα. Και το στοίχημα απέδωσε για τον Γκριμάου, ο οποίος έβαλε τον Βάσκο ως βασικό στο πλευρό του Ρίκι Ρούμπιο και πρόσφερε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν, με 18 πόντους και να είναι ο καταλύτης της ομάδας απέναντι στο τρίτο δεκάλεπτο.

Μια παράσταση από τον Μπριθουέλα που σίγουρα θα του επιτρέψει να συνεχίσει να απολαμβάνει λεπτά, τα ίδια που ζητάει και ένας άλλος από τους «ξεχασμένους» παίκτες, ο Τζοέλ Πάρα, ο οποίος είχε επίσης έναν εξαιρετικό αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags