Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του Μάρκους Σλότερ έχει εκδοθεί, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, RAC1, αλλά και του Άντι Πάνκο.

Ο πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της ΑΕΚ θα απολογηθεί για την υπόθεση πλαστογραφίας διαβατηρίου στην οποία ενεπλάκη το 2015 και σε περίπτωση που καταδικαστεί ο Σλότερ, η Ρεάλ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο εκείνης τη σεζόν, ενώ είχε σηκώσει και την Euroleague με τον Πάμπλο Λάσο στο τιμόνι της.

Ο Άντι Πάνκο

Στην υπόθεση πλαστογραφίας είναι μπλεγμένος και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού,  Άντι Πάνκο! Ο Αμερικανός άσος είχε φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού τη σεζόν 2012-13, πριν πάει στη Μάλαγα ως αντάλλαγμα για τον Τζέιμς Γκιστ. Συγκεκριμένα, τα διαβατήρια του Σλότερ και του Πάνκο είχαν τον ίδιο αριθμό, ενώ έλειπαν από αυτά διάφορες σελίδες.

Ο Σλότερ έλαβε διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015 και διαπιστώθηκε ότι οι πληροφορίες που αναγράφονταν στο διαβατήριο ήταν ψευδείς.

Για να αποκτήσουν τα διαβατήρια, οι δύο παίκτες παραδέχθηκαν πως πλήρωσαν 35.000 ευρώ σε μετρητά ο καθένας στον Ρίτσαρντ Νγκέμα, έναν πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης που είχε επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας.

Ο Μάρκους Σλότερ