«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξαν το ματς με σπουδαία ενέργεια και ένταση. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όταν ο Ολυμπιακός δημιούργησε μια διαφορά σταματήσαμε να παίζουμε. Εμείς μείναμε με λίγους παίκτες, καθώς ο Μος και ο Θόρντον είχαν προβλήματα τραυματισμού. Μετά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, καθώς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ενέργεια και δεν είμαστε σε καλή φόρμα αυτή την εποχή. Αντίθετα ο αντίπαλος μας είναι σε σπουδαία φόρμα. Η ενέργεια του ήταν η διπλάσια. Δεν ξέρω πόσους παίκτες θα έχω στο επόμενο ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος «Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, αλλά κάθε φορά εδώ είναι ωραία. Είναι καλό για τους παίκτες να παίζουν μπροστά σε τόσο κόσμο», απάντησε ο προπονητής της Σιένα.

Σε ότι αφορά τη διαφορά ενέργεια παραδέχθηκε πως: «δεν μπορούμε να την καλύψουμε. Αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση, να έχουμε καλύτερες επιλογές και να είμαστε πιο επιθετικοί. Συνήθως δεν είμαστε έτσι. Ίσως σήμερα να ήταν μια περίεργη μέρα. Σε ένα τέτοιο ματς, είναι αδύνατο να καλύψεις την διαφορά ενέργειας».