Ο Παναθηναϊκός δεν πάει καλά, ο κόσμος φωνάζει και ορισμένοι από τους φιλάθλους του τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον λόγο ότι δεν πουλάει την ΚΑΕ. Βεβαίως είναι γνωστό ότι ο Γιαννακόπουλος πουλάει την ΚΑΕ, αλλά ουδείς μέχρι τώρα έχει βρεθεί να ενδιαφέρεται σοβαρά.

Μάλιστα χθες ο ιδιοκτήτης της μπασκετικής ομάδας επανέλαβε ότι η ΚΑΕ πωλείται με 25 εκ. ευρώ και τόνισε ότι σε λίγο καιρό τα 25 θα έχουν γίνει πολύ περισσότερα. Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά «σύντομα με το lease η τιμή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν έχουν εμφανιστεί 1-2 περιπτώσεις από το εξωτερικό, που, όμως, δεν έχουν προχωρήσει. Μπορεί κάποια από αυτές στο άμεσο μέλλον να κάνει το επόμενο βήμα, προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει ουσία στο ενδεχόμενο πώλησης.

Και μέχρι να υπάρξει, ο Παναθηναϊκός θα κινείται όπως κινείται, με έσοδα-έξοδα, δηλαδή, και με τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο, ώστε η ομάδα να μπορεί να έχει κανονική εικόνα και όχι αυτή, που εμφάνισε στο Βελιγράδι, όταν και καταποντίστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το παιχνίδι, που έρχεται στο ΟΑΚΑ με την Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια, είναι πολύ κομβικό. Αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, το λογικό θα είναι να συνεχίσει ως έχει. Αν χάσει, όμως, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν αλλαγές, γιατί αν δεν σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα. Το ενδεχόμενο αποχώρησης παίκτη ή παικτών είναι το πιο πιθανό σενάριο, άλλωστε ήδη υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόδοση ορισμένων.

Με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια αντίδρασης, αλλά με την Ούνιξ τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, καθώς η ρωσική ομάδα μάλιστα είναι σε ανοδική πορεία. Και ο Χεζόνια όσο κι αν αγαπάει τον Παναθηναϊκό, είναι επαγγελματίας και θα κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Θα κάνει καλύτερο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος - Φίλος μου ο Δημήτρης - Αυτό να προσέξουν στο ΟΑΚΑ"