Ο Νίκος Χουγκάζ έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση την Τρίτη το βράδυ οδήγησε τον Ιωνικό Νικαίας σε μεγάλη νίκη στο Βέλγιο επί της Αντβερπ με 90-87. Ο διεθνής φόργουορντ είχε την καλύτερή του φετινή παρουσία κόντρα στους Βέλγους, τελειώνοντας το παιχνίδι με 25 πόντους και 5/5 τρίποντα, καθώς και 9 ριμπάουντ. Εδειξε έτσι για μία ακόμη φορά την αξία του και επιβεβαίωσε και πάλι γιατί ο Παναθηναϊκός κινήθηκε το καλοκαίρι, που μας πέρασε, και τον απέκτησε. Ως γνωστόν ο Χουγκάζ αγωνίζεται φέτος στον Ιωνικό ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Πριν από μερικές μέρες και με την αναταραχή, που υπήρξε στον Παναθηναϊκό, ακούστηκαν πολλά σενάρια, όσον αφορά στο ρόστερ της ομάδας. Ένα από αυτά ήταν και ότι μπορεί να ανακληθεί ο δανεισμός του Χουγκάζ στον Ιωνικό και ο 21χρονος φόργουορντ να ανηφορίσει για το ΟΑΚΑ. Κάτι, που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής και δύσκολα θα γίνει, αν και πλέον ποτέ δεν ξέρεις, καθώς μάλιστα αναταραχή έχει και ο Ιωνικός λόγω της ιστορίας με τον Βαγγέλη Τσάπα και την προσωρινή εξαφάνισή του.

Το αρχικό σχέδιο, πάντως, του Παναθηναϊκού είναι να τελειώσει ο Χουγκάζ την τρέχουσα χρονιά στον Ιωνικό και μετά να πάει στους «πράσινους». Οι τελευταίοι ποντάρουν πολλά στον παίκτη των Νικαιωτών, όπως και στον Μαντζούκα και στον Αβδάλα, πάνω στους οποίους θέλουν να χτίσουν τον επόμενο ελληνικό τους κορμό.

Ξένους παίκτες μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή. Ελληνες, όμως, αξίας είναι πολύ δύσκολο και έτσι αυτούς τους λίγους, που έχει και μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός θέλει να τους φροντίσει και να τους προστατεύσει απόλυτα.

Είναι σίγουρο δε ότι θα κινηθεί στην αγορά να πάρει έναν ακόμη ταλαντούχο Ελληνα παίκτη από τους ελάχιστους, που υπάρχουν. Έναν παίκτη στο στυλ του Ρογκαβόπουλου ή κάποιου ομογενή από τις ΗΠΑ, όπου είναι αρκετές οι αξιόλογες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει καλύτερο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος - Φίλος μου ο Δημήτρης - Αυτό να προσέξουν στο ΟΑΚΑ"