Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για "κακή μέρα των διαιτητών" τα όσα έγιναν στην χθεσινή αναμέτρηση, τονίζοντας πάντως ότι στους δύο πρώτους μήνες της νέας εποχής του ελληνικού μπάσκετ παρατηρούνται αρκετά λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Τέλος, το Τριφύλλι ευχαριστεί τους φιλάθλους για την στήριξή τους, ενώ ζητάει... συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάσος που... προκάλεσε για άλλη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.
Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».