Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκκαθάριση… Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Τέλος κορυφαίο όνομα - Σκληρές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση!
Μπάσκετ
| 2022-07-13 19:12:00

Εκκαθάριση… Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Τέλος κορυφαίο όνομα - Σκληρές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση!

Εκκαθάριση… Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Τέλος κορυφαίο όνομα - Σκληρές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση!

Η τιμωρία του, τα χρήματα που θέλει για να φύγει και ο αντικαταστάτης. Σε εφαρμογή έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες το σχέδιο του Σέρβου προπονητή για τον νέο Παναθηναϊκό και εκτός από μεταγραφές, περιλαμβάνει και αποχωρήσεις. Ποιος πρέπει να σπάσει το συμβόλαιό του και γιατί είναι δύσκολο;

Παναθηναϊκός: O Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει ενεργό συμβόλαιο και δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο έχει ήδη γνωστοποιηθεί και στον ίδιο τον παίκτη.

Παράλληλα, ο Ρος δεν μπορεί πια να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Αυτή η λεπτομέρεια είναι που τον έχει θέσει εδώ και αρκετό καιρό εκτός ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει το ένα από τα έξι συμβόλαια ξένων που διαθέτει σε έναν αθλητή, που μετά από δύο χρόνια δεν έχει ξεκάθαρη θέση. Οργανωτής μέτριος, χειριστής κακός, σουτέρ αναξιόπιστος, αμυντικός τίμιος. Την ίδια στιγμή μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο «1» και στο «2» για 4 ξένους. Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις και ακόμη έναν που θα αποκτηθεί. Δεν μπορεί, λοιπόν, το πέμπτο συμβόλαιο ξένου να πάει ξανά στην περιφέρεια και τον Ρος.

Βέβαια, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να «σπάσει» το συμβόλαιο του Κουβανού. Κι εδώ υπάρχει και κάτι ακόμα σημαντικό. Ο παίκτης έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών λόγω ενός χρέους που έχει επιδικαστεί εις βάρος του, για χρέη στον προηγούμενο μάνατζέρ του. Εξ' ου και η πλευρά του Ρος θα είναι αρκετά... σκληρή στις συζητήσεις του με την ΚΑΕ για την αποχώρησή του.

Κάτι που μεταφράζεται, στο ότι θα αξιώσει μεγάλη αποζημίωση (σ.σ. ενδεχομένως και πάνω από το 50%) για να συναινέσει στην αποδέσμευσή του. Ο Κουβανός, πάντως, έχει αρχίσει κιόλας να ψάχνεται στην αγορά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Αντετοκούνμπο - Στον... αέρα η συμφωνία με Ολυμπιακό - "Σφήνα" από Παναθηναϊκό;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags