Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει Ολυμπιακού - Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό Γουόλτερς
Μπάσκετ
| 2022-12-26 21:24:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει Ολυμπιακού - H πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό Γουόλτερς

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει Ολυμπιακού - H πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό Γουόλτερς

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος στο χειρότερο δυνατό τάιμινγκ, αφού η ομάδα του προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (30/12) με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον τραυματισμό του Νέιτ Γουόλτερς στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την Τρίτη (27/12). Φυσικά όλοι στον Παναθηναϊκό εύχονται ο Γουόλτερς να είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (30/12).

Στον τραυματισμό του Γουόλτερς αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και ο βοηθός προπονητή του Τριφυλλιού. Γιώργος Βόβορας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Δείξαμε μια αντίδραση και βγάλαμε ενέργεια και ένταση και σχεδόν για 40 λεπτά είχαμε την απόδοση που θέλαμε και ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει κάτι σοβαρό νομίζω ο Γουόλτερς, αλλά θα δούμε αύριο.

Νομίζω ότι από αύριο θα είναι έτοιμος ο Μποχωρίδης να πάρει μέρος σε μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα της Παρασκευής και να δώσουμε ανάσες στους παίκτες και χρόνο σε όσους δεν είχαν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags