Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" Γιαννακόπουλου για άσο του Παναθηναϊκού - "Μας εκβιάζει - Του είπα «πάρε τα λεφτά σου και...»"
Μπάσκετ
| 2023-02-16 19:46:00

"Βόμβα" Γιαννακόπουλου για άσο του Παναθηναϊκού - "Μας εκβιάζει - Του είπα «πάρε τα λεφτά και...»"

Sportdog Team
"Βόμβα" Γιαννακόπουλου για άσο του Παναθηναϊκού - "Μας εκβιάζει - Του είπα «πάρε τα λεφτά και...»"

"Λάβρος" ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού! Τι αποκάλυψε για παίκτη των Πρασίνων, η κόντρα των δύο πλευρών και το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα.

Παναθηναϊκός: Για την υπόθεση του Άντριου Άντριους μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς η άρνηση του Αμερικανού να αποχωρήσει από την ομάδα δημιουργεί προβλήματα στο Τριφύλλι.

Όπως ανέφερε στο Instagram ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, ο Άντριους ουσιαστικά εκβιάζει τον σύλλογο, έχοντας απορρίψει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και όλες τις συμβιβαστικές λύσεις που του έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στο λογαριασμό του στο Instagram:

«Είδαμε στην αρχή ότι δεν κάνει ο Άντριους, του είπαμε ψάξε βρες ομάδα, αν θέλεις να σου βρούμε. Πληρώνεται στο ακέραιο όπως όλοι. Έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις, τη Βενέτσια και άλλες 4-5 προτάσεις.

Επιμένει και λέει πως αν δε με βάλετε να δοκιμαστώ στην Ευρωλίγκα, δεν βγαίνω από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις μόνος σου, πρέπει να δεχθεί και ο παίκτης. Άρα δηλαδή εκβιάζει. Μια ομάδα μπορεί να έχει όσους παίκτες θέλει και όσα δελτία επιτρέπεται να έχει.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του προπονητή να κρίνει ποιον αθλητή θα χρησιμοποιήσει. Του κάναμε πρόταση να πάρει όλα του τα λεφτά προκαταβολικά και να φύγει, αλλά τίποτα. “Θα κάτσω εδώ να εκδικηθώ αυτούς που με έφεραν εδώ και δε με χρησιμοποιούν”, μας είπε.

Τον φώναξα στο γραφείο μου, του είπα πως έχει δίκιο σε όλα, κακώς σε φέραμε. Σε στεναχωρήσαμε και σου ζητάω συγνώμη εκ μέρους όλων στον σύλλογο. Πάρε τα λεφτά σου και φύγε. Και απάντησε: “Ευχαριστώ το σέβομαι αλλά δε φεύγω”. Τι κάνεις μετά;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο κοντά ο Λάσο σε ΠΑΟ από Πασκουάλ - "Πόρτα" σε Γιασικεβίτσιους - Μεγάλη έκπληξη με Μουμπρού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags