Ο πρώην NBAer δεν κατάφερε ποτέ να "δέσει" με το ρόστερ της ΑΕΚ και αποφασίστηκε να αποχωρήσει, με τους Κιτρινόμαυρους να βγαίνουν στην αγορά για την αντικατάστασή του, έχοντας δύο ονόματα στη λίστα τους.

Το ένα είναι του Ματ Μόργκαν, του 25χρονου γκαρντ, που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Λε Μαν και ξεχωρίζει για την έφεσή του στο σκοράρισμα. Είναι απόφοιτος του Κορνέλ και έχει περάσει από την θυγατρική ομάδα των Ράπτορς (Ράπτορς 905) και την Κόνιασπορ.

Φέτος μετράει 19,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο και η περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει, αλλά δεν είναι η μοναδική, καθώς στο "κάδρο" για την Ένωση υπάρχει και ο Μπρίντον Λέμαρ.

Πρόκειται για 28χρονο γκαρντ που έχει ύψος 1,93μ και αγωνίζεται στην Λε Μαν, όπως και ο Μόργκαν. Τη φετινή σεζόν μετράει 8,8 πόντους με 43% στα σουτ εντός πεδιάς, ενώ διαθέτει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, έχοντας αγωνιστεί σε Νανσί, Σοπρόν, Σταρτ Λούμπλιν, Γκαζιαντέπ, Ρέτζιο Εμίλια και Ενισέι.

Διαθέτει αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση, αλλά και εκρηκτικό πρώτο βήμα και η παρουσία του μπορεί να δώσει διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: "Μπαμ" της ΑΕΚ, συμφώνησε με παικταρά για σπουδαία μεταγραφή!