Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο ΠΑΟ για Γκριγκόνις ή Τόμας - Εκτός και 2ος ξένος για Ολυμπιακό - Ποιος είναι το Νο1 φαβορί!
Μπάσκετ
| 2023-03-14 17:56:00

Αποφασίζει ο ΠΑΟ για Γκριγκόνις ή Τόμας - Εκτός και 2ος ξένος για Ολυμπιακό - Ποιος είναι το Νο1 φαβορί!

Αποφασίζει ο ΠΑΟ για Γκριγκόνις ή Τόμας - Εκτός και 2ος ξένος για Ολυμπιακό - Ποιος είναι το Νο1 φαβορί!

Ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Άντριους στο ρόστερ, αλλά και γιατί ενόψει των τελικών θα κοπεί κι άλλος ξένος από τον Σερέλη στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τα έκανε... μαντάρα, άφησε τον Παναθηναϊκό εκτός από χάλια αγωνιστικά και με μία μόλις αλλαγή ξένου, κάτι που το βρήκε μπροστά του ο Χρήστος Σερέλης.

Με την κίνησή του να κόψει τον Ματ Τόμας πριν το Final-8 του Κυπέλλου, είχαμε επισημάνει ότι ο Ράντονιτς είχε πετάξει ουσιαστικά εκτός ομάδας τον Αμερικανό "μπομπέρ" μέχρι και τους τελικούς της Basket League. Σπαταλώντας συγκεκριμένα τότε ο Μαυροβούνιος τις δύο από τις τρεις αλλαγές ξένων που είχε ο Παναθηναϊκός, μέσα σε διάστημα μόλις πέντε ημερών!

Το Τριφύλλι από τότε έχει δικαίωμα να κάνει μία και μοναδική αλλαγή ακόμα ξένου. Να μπει δηλαδή ο Τόμας ή ο πολύ καλός τελευταία Γκριγκόνις αντί του Άντριους στην εξάδα. Αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, με τον Σερέλη εκτός απροόπτου να καλείται προσεχώς να πάρει τη δύσκολη απόφαση για το ποιος εκ του Αμερικανού ή του Λιθουανού θα μπει ως τελευταία αλλαγή στο ελληνικό ρόστερ, ενόψει των "αιώνιων μαχών" που έρχονται στο πρωτάθλημα. Μία σημείωση εδώ, επειδή είχαμε αναφέρει ότι τυχόν αποδέσμευση του Άντριους θα απελευθέρωνε και δεύτερη θέση ξένου. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με την προκήρυξη, όμως, δεν ισχύει εν τέλει.

Άρα Γκριγκόνις ή Τόμας θα πάρουν τη θέση του Άντριους στο ρόστερ. Ωστόσο, στους τελικούς θα μπορούν να παίξουν 6 ξένοι και όχι 7. Επομένως ακόμα ένας θα πρέπει να κοπεί, με φαβορί αυτή τη στιγμή τον Ουόλτερς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα - Ετοιμαστείτε για Δ’ Εθνική!" (Vid)

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags