Facebook Pixel Νίκολα Μιλουτίνοφ: Επίσημο: Τέλος από την ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ, ανοίγει ο δρόμος επιστροφής στον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-05-30 13:35:00

Επίσημο: Τέλος από την ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ, ανοίγει ο δρόμος επιστροφής στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Επίσημο: Τέλος από την ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ, ανοίγει ο δρόμος επιστροφής στον Ολυμπιακό!

Το "διαζύγιο" του Σέρβου σέντερ με τους Ρώσους είναι γεγονός και πλέον ο Ολυμπιακός βάζει... μπρος τις διαδικασίες για την επιστροφή του.

Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, καθώς ο 28χρονος σέντερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και πλέον ο παίκτης είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την κίνησή του για τον Μιλουτίνοφ, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο, ενώ πάντα στο κόλπο δυνατά βρίσκεται και η Βίρτους Μπολόνια. 

«Σε ευχαριστούμε Νίκο. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοβ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση όλων των φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου σέντερ στην ομάδα μας έφτασε στο τέλος της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομμάτι που έλειπε ο Μιλουτίνοφ! Φτιαγμένος για Ολυμπιακό - Δεν έχει σχέση με Σλούκα-Βεζένκοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags