Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βασίλης Σπανούλης: "Τέλειωσε" από τον ΠΑΟ παίκτης που έπαιξε στο ΣΕΦ - Γιατί τον... διώχνει ο Αταμάν, υπογράφει σε Σπανούλη!
Μπάσκετ
| 2023-06-13 19:32:00

"Τέλειωσε" από τον ΠΑΟ παίκτης που έπαιξε στο ΣΕΦ - Γιατί τον... διώχνει ο Αταμάν, υπογράφει σε Σπανούλη!

του Νίκου Στεργίου
"Τέλειωσε" από τον ΠΑΟ παίκτης που έπαιξε στο ΣΕΦ - Γιατί τον... διώχνει ο Αταμάν, υπογράφει σε Σπανούλη!

Πήρε την ευκαιρία του από τον Σερέλη, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην ομάδα που θα χτίσει ο Τούρκος προπονητής από το καλοκαίρι και μετά...

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του... ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια που πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν κατόρθωσε σε κανένα σημείο να δικαιώσει αυτές τις προσδοκίες της ελληνικής ομάδας.

Για αυτό τον λόγο παρότι είναι Έλληνας στα... κλιμάκια της Εθνικής, δεν πρόκειται να συνεχίσει σε καμία περίπτωση στον Παναθηναϊκό, ούτε ως 6ος γκαρντ. Ούτως ή άλλως αυτό φαίνεται και στο πόσο λίγο παίζει στην σειρά με τον Ολυμπιακό και ενώ ο μόνος καθαρός ποιντ γκαρντ από πάνω του είναι ο Παρίς Λι!

Ο Έλληνας άσος λοιπόν αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Basket League, για χάρη του Περιστερίου.

Εξάλλου, ο Βασίλης Σπανούλης τον ήθελε στο πράσινο ρόστερ και την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο οι πράσινοι είχαν αποφασίσει την τελευταία στιγμή να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και κάπως έτσι δεν ακολούθησε την ίδια διαδρομή με τον Λεωνίδα Κασελάκη! Όμως πλέον ήρθε η στιγμή, αφού δεν πρόκειται να πάρει άλλη ευκαιρία από τους πράσινους και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Kill Bill!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags