Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια απώλεια Πονίτκα για ΠΑΟ - Δύσκολα τα πράγματα με Ολυμπιακό - Ποιος θα πάρει χρόνο στο "3"
Μπάσκετ
| 2023-06-15 13:15:00

Τεράστια απώλεια Πονίτκα για ΠΑΟ - Δύσκολα τα πράγματα με Ολυμπιακό - Ποιος θα πάρει χρόνο στο "3"

Sportdog Team
Τεράστια απώλεια Πονίτκα για ΠΑΟ - Δύσκολα τα πράγματα με Ολυμπιακό - Ποιος θα πάρει χρόνο στο "3"

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η απουσία του Ματέους Πονίτκα και κατέγραψε τη δυσκολία που υπάρχει στο να αναπληρωθεί το κενό του στο σημερινό ματς.

Τεράστια απώλεια χαρακτήρισε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αυτή του Ματέους Πονίτκα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις την ώρα που, ουσιαστικά, δεν τις διαθέτει.

«Ο Πονίτκα δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα, είναι μια τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ήταν ο πιο σταθερός του παίκτης, από όταν ανέλαβε ο κόουτς Σερέλης, τα έδινε όλα σε άμυνα και επίθεση. Δεν ένιωθε καλά, ζαλιζόταν μετά το χτύπημα από τον Καλαϊτζάκη.

 

Τώρα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βρει παίκτες όχι απλά να κάνουν αυτά που έκανε ο Πονίτκα, αλλά να βγουν και μπροστά, να αναλάβουν ευθύνες. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό, από τη στιγμή που είναι μετρημένα τα κουκιά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Μαντζούκας θα περάσει αρκετή ώρα στο «3», για να μοιραστούν τα λεπτά του Πολωνού άσου του Τριφυλλιού, ενώ σημείωσε ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια απούλητα και πάμε ολοταχώς για sold out από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στην Ευρώπη με Μάικ Τζέιμς - "Δυνατά" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags