Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτοιμος για νέο... χτύπημα ο Γιαννακόπουλος - Στο στόχαστρο σούπερ παίκτης - Επιλογή Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-07-10 20:33:00

Έτοιμος για νέο... χτύπημα ο Γιαννακόπουλος - Στο στόχαστρο σούπερ παίκτης - Επιλογή Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έτοιμος για νέο... χτύπημα ο Γιαννακόπουλος - Στο στόχαστρο σούπερ παίκτης - Επιλογή Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς... φρένο θέλει να συνεχίσει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από εξωτερικό έχει στο στόχαστρο παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σαμπάζ Νέιπιερ: Με τον καλύτερο τρόπο έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό μιας και μετά τους Βιλντόσα, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μωραϊτη και Λεσόρ ήρθε και αυτή του Κώστα Σλούκα, με τους ανθρώπους της ομάδας όμως να μην δείχνουν ότι βάζουν... φρένο.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Εργκίν Αταμάν θέλει να αποκτήσει ακόμα έναν γκαρντ και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eurodevotion, από την Ιταλία, στο στόχαστρο των Πράσινων είναι ο 31χρονος Αμερικάνος που είχε ακουστεί και στο παρελθόν για το Τριφύλλι.

«Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Σαμπάζ Νέιπιερ από τον Παναθηναϊκό. Μετά από μια θετική συζήτηση, το σχέδιο των πρασίνων είναι να φτιάξουν ένα… χρυσό ζευγάρι με τον Κώστα Σλούκα», αναφέρει το δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, ενώ να σημειώσουμε ότι ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είχε αποκτηθεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2021-22, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην EuroLeague λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ - Προτάσεις από Αραβία και Premier - Παρέμβαση Ιβάν ζητάει ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags