Facebook Pixel Γιώργος Μπόγρης:
Μπάσκετ
| 2023-08-02 19:36:00

Ατάκες... φωτιά από Μπόγρη για μεταγραφή Σλούκα σε ΠΑΟ - "Εκδικητικός ο λόγος..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Μπόγρη για μεταγραφή Σλούκα σε ΠΑΟ - "Εκδικητικός ο λόγος..."

Συνέντευξη έδωσε ο διεθνής Έλληνας σέντερ όπου εκτός των άλλων σχολίασε την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ότι ο λόγος ήταν εκδικητικός. 

Γιώργος Μπόγρης: Στην εκπομπή OVER PLAY μίλησε ο Έλληνας σέντερ όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό σημειώνοντας ότι οι λόγοι του Έλληνα γκαρντ ήταν εκδικητικοί.

«Θεωρώ ότι έφτασε σε ένα σημείο που θέλει να πάρει αυτό που του αξίζει και του αναλογεί. Ένιωσε ότι στον Ολυμπιακό αυτό δεν θα το έχει και προχώρησε. Το ότι ο Παναθηναϊκός του έδωσε το χώρο, το χρόνο και ένα συμβόλαιο που τον ανταμείβει για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει. Γιατί ο Κώστας είναι ένα παιδί που ξυπνάει 6 η ώρα το πρωί για να ανέβει στο διάδρομο μια ώρα, εγώ 6 η ώρα το πρωί γυρνούσα. Καλά έκανε και αντάμειψε έτσι τον εαυτό του.

Δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει πάντως με το οικονομικό σκέλος. Θεωρώ ότι ο Κώστας ζητούσε απλά το σεβασμό στη δουλειά του. Δεν τον βρήκε και προχώρησε. Και μην ξεχνάμε ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό στη σχέση Κώστα και Ολυμπιακού. Δεν πήρε τον σεβασμό που αυτός θεώρησε ότι άξιζε και προχώρησε την καριέρα του. Το ότι πήγε στον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι ήταν ένας συνδυασμός, αλλά ο κύριος λόγος είναι εκδικητικός. Είπε «θα πάω να αποδείξω άλλη μια φορά ποιος είμαι και τι καταφέρνω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπόγρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική "βόμβα" από τον Ολυμπιακό - Πολύ κοντά σε εξτρέμ από την Άρσεναλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags