Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απαντάει με μεταγραφή ο Γιαννακόπουλος, έρχεται μετά τον Ολυμπιακό - "Κατσάδα" Αταμάν, εκτός ο Σλούκας!
Μπάσκετ
| 2023-10-01 10:00:00

Απαντάει με μεταγραφή ο Γιαννακόπουλος, έρχεται μετά τον Ολυμπιακό - "Κατσάδα" Αταμάν, εκτός ο Σλούκας!

του Νίκου Στεργίου
Απαντάει με μεταγραφή ο Γιαννακόπουλος, έρχεται μετά τον Ολυμπιακό - "Κατσάδα" Αταμάν, εκτός ο Σλούκας!

Το παράπονο του Τούρκου και τι συνέβη με τον Έλληνα άσο. Στο Τριφύλλι θα προσπαθήσουν να συνέλθουν μετά την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα στο Σούπερ Καπ, ο κόουτς ήδη ετοιμάζεται για... φωνές, ενώ η διοίκηση θα δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ για έναν ακόμα σπουδαίο παίκτη.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ήττα με 24 πόντους και τραγική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ, προσγείωσε απότομα τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο της.

Οι Πράσινοι μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφές του καλοκαιριού και την έλευση του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο, περίμεναν να δουν κάτι τελείως διαφορετικό από πέρυσι στο γήπεδο, ωστόσο η πρώτη εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική, δημιούργησε προβληματισμό και προκάλεσε εκνευρισμό και ίσως έξτρα… ανάγκες για το ρόστερ.

Στο Τριφύλλι πάντως έχουν και αρκετά δικαιολογητικά, καθώς πρόκειται για μία νέα ομάδα, με 11 νέους παίκτες και νέο προπονητή, οι οποίοι σαφέστατα θέλουν χρόνο. Όμως η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και οι μόλις τέσσερις πόντοι στην πρώτη περίοδο και οι 11 σε δύο περιόδους, δεν δικαιολογούνται και δεν εξηγούνται. Προφανώς και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο έτοιμος, όμως οι Πράσινοι ήταν σε άλλο γήπεδο.

Ο Αταμάν έβλεπε από τον πάγκο… παγωμένος όσα συνέβαιναν και έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Τούρκος ήταν πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες του, κυρίως γιατί έκανε λάθος επιλογές και γιατί ήταν φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά. Μάλιστα, αυτό θα είναι και το βασικό μέρος της ομιλίας του σύμφωνα με πληροφορίες μετά την επιστροφή της ομάδας στο ΟΑΚΑ κι ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό ξανά για τη Euroleague. Είναι ένας πολύ έμπειρος κόουτς, γνωρίζει πως τους πρώτους μήνες θα έρθουν κι άλλες τέτοιες βραδιές, όμως θέλει παίκτες-μαχητές και όχι παίκτες που… κρύβονται.

Ανέτοιμος, ψυχολογικά και αγωνιστικά, εμφανίστηκε πάντως και ο Κώστας Σλούκας. Ο νέος ηγέτης του Τριφυλλιού προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να πάρει κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες και να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, όμως ήταν σε κάκιστη μέρα και εγκλωβισμένος από το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κινήθηκε σε ρηχά νερά και οφείλει άμεσα να βελτιωθεί και να δώσει στην ομάδα όσα περιμένουν από αυτόν.

Από εκεί και πέρα, μάλλον ο τελικός του Σούπερ Καπ θα επισπεύσει και τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και παρά τα τρίποντο που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο ο Χουάντσο, έκανε «μπαμ» πως λείπει ένας παίκτης στο «3» και κυρίως ένας παίκτης που θα βάζει εύκολους πόντους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δώσει το μπάτζετ των 2 εκατομμυρίων στον Αταμάν και περιμένει άμεσα τον… εκλεκτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση σιγά σιγά στις ομάδες του NBA και δεν αποκλείεται μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, να έχουν και οριστικές εξελίξεις.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κοιμήθηκε ο Αταμάν, ομάδα αλάνας - Μόνο Βιλντόζα, Αντετοκούνμπο - Να μην έρθετε ποτέ ΟΑΚΑ αν..."! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags