Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: Σοκ με Αγραβάνη - Τραυματίστηκε σοβαρά και μένει εκτός για μεγάλο διάστημα - "Ανοιχτό" για χειρουργείο
Μπάσκετ
| 2023-10-08 20:40:00

Σοκ με Αγραβάνη - Τραυματίστηκε σοβαρά και μένει εκτός για μεγάλο διάστημα - "Ανοιχτό" για χειρουργείο

Sportdog Team
Σοκ με Αγραβάνη - Τραυματίστηκε σοβαρά και μένει εκτός για μεγάλο διάστημα - "Ανοιχτό" για χειρουργείο

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Έλληνας φόργουορντ μιας και δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της Μπρεογκάν και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ είναι ανοιχτό να περάσει και την πόρτα του χειρουγείου.

Δημήτρης Αγραβάνης: Ξανά άτυχος στάθηκε ο Έλληνας φόργουορντ μιας και στο πρώτο του παιχνίδι, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, με τη φανέλα της Μπρεογκάν κόντρα στη Μανρέσα πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 5 λεπτά και τραυματίστηκε ξανά, με τα νέα να μην είναι καθόλου αισιόδοξα.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη θλάση τρίτου βαθμού και αποκόλληση του δεξιού προσαγωγού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για τουλάχιστον δύο με δυόμιση μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ είναι ανοιχτό να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που αν συμβεί θα τον κάνει να μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" από ομάδα Euroleague για Σπανούλη - Στα... ίσια με Αταμάν, Μπαρτζώκα - Αλλάζουν όλα λόγω Εθνικής


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags