Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: Ατάκες... φωτιά από Αγραβάνη - Αυτό χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - "Ο Ολυμπιακός υπερτερεί παντού εκτός..." (vid)
Μπάσκετ
| 2023-10-10 20:54:00

Ατάκες... φωτιά από Αγραβάνη - Αυτό χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - "Ο Ολυμπιακός υπερτερεί παντού εκτός..." (vid)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Αγραβάνη - Αυτό χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - "Ο Ολυμπιακός υπερτερεί παντού εκτός..." (vid)

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για την εικόνα των Πράσινων και των Ερυθρόλευκων, με αφορμή τα δύο ντέρμπι που έχουν γίνει και μάλιστα σημείωσε ότι οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι στις περισσότερες θέσεις.

Δημήτρης Αγραβάνης: Στην εκπομπή του Τόλη Κοτζίά "Πάρε Βάλε" στο κανάλι της KingBet στο YouTube και αναφέρθηκε στην εικόνα τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, με αφορμή τα δύο ντέρμπι που έχουν γίνει, αναφέροντας ότι οι Πράσινοι θέλουν σίγουρα μεταγραφή που να μπορεί να αγωνίζεται στο 2-3, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι κυριαρχούν παντού εκτός από το 3-4.

"Ο Παναθηναϊκός για μένα χρειάζεται σίγουρα μέγεθος στην περιφέρεια. Χρειάζεται ένα παίκτη στο 2-3, σκόρερ, αλλά να έχει και το μέγεθος. Να είναι κορμί.
Γιατί ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή απέναντι στον Παναθηναϊκό υπερτερεί σε όλες τις θέσεις εκτός από το 3 και το 4 που τα μεγέθη είναι αντίστοιχα. Χρειάζεται μέγεθος για μένα ο Παναθηναϊκός
", είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν πατάει καλά ο ΠΑΟ, άλλο μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Θέλει βοήθεια ο Σλούκας - Με Καμπάτσο, Ταβάρες θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags