Facebook Pixel Τουρκία: Αδιανόητα πράγματα! Συνελήφθησαν για τρομοκρατία οπαδοί στην Τουρκία - Κατηγορία και για σχεδιασμό δολοφονίας
Μπάσκετ
| 2023-10-15 21:50:00

Αδιανόητα πράγματα! Συνελήφθησαν για τρομοκρατία οπαδοί στην Τουρκία - Κατηγορία και για σχεδιασμό δολοφονίας

Sportdog Team
Αδιανόητα πράγματα! Συνελήφθησαν για τρομοκρατία οπαδοί στην Τουρκία - Κατηγορία και για σχεδιασμό δολοφονίας

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στη δημοσιότητα καθώς όπως έγινε γνωστό επτά οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν στην Τουρκία μετά τον αγώνα του EuroCup κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ με την κατηγορία ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση.

Μπουντούτσνοστ: Απίστευτη ιστορία στην Τουρκία καθώς όπως έγινε γνωστό επτά οπαδοί της ομάδας από το Μαυροβούνιο συνελήφθησαν μετά τον αγώνα του EuroCup κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ με την κατηγορία ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση,  μετά από έλεγχο της αστυνομίας,όπως αναφέρει δημοσίευμα της Vijesti.

«Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, απήχθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση με σοβαρές κατηγορίες για τρομοκρατία και σχεδιασμό δολοφονίας, κάτι που δεν είναι αλήθεια γιατί ήταν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Οι φωτογραφίες από τον αγώνα και οι μαρτυρίες των άλλων οπαδών δεν ήταν αρκετές αποδείξεις για την τουρκική αστυνομία» εξήγησε ο αρχηγός του γκρουπ των οπαδών της Μπουντούτσνοστ, Αλεκσάνταρ Ιβάνοβιτς ενώ στην πορεία οι επτά οπαδοί αθωώθηκαν και το υπουργείο Εξωτερικών του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε ότι όλοι επιστρέψουν στη χώρα τη Δευτέρα (16/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags