Ολυμπιακός: Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο Λουκ Σίκμα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (17/10), ενώ κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι ο Νάιτζερ Γουίλιαμς-Γκος.

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στην ΕΡΤ:

«Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, γεμάτο ένταση. Κάναμε πολλά λάθη, η ΑΕΚ έπαιξε εκπληκτικά και πήγε σε υψηλό ρυθμό. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, εκτιμώ ιδιαίτερα τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό και προπονητή. 

Δεν είναι μια νίκη που μπορούμε να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έτσι είναι η δουλειά μας, θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε».

Για τους απόντες και ενόψει Ευρωλίγκα: «Ο Σίκμα θα ειναι 12άδα και θα είναι έτοιμος με την Αρμάνι Μιλάνο. Έκανε προπόνηση. Ο Γκος θα δούμε τι θα γίνει, κάνει πλέον προπόνηση, είναι να μπει στο ρυθμό και ο Μπραζντέικις». 

Εν συνεχεία ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ΑΕΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά, έχει ταλέντο. Μετά από καλάθι πηγαίνει στον αιφνιδιασμό, είναι δυνατή στο επιθετικό ριμπάουντ και σκληρή μακριά από τη μπάλα. Μας δυσκόλεψε αρκετά, όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του σκορ. Κάθε ημέρα, κάθε παιχνίδι, κάθε προπόνηση είναι υπέρ μας γιατί κάποιοι παίκτες θα βρουν ρυθμό. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα τελειώνουμε τους αγώνες νωρίτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αγώνες που δεν θα έχουμε μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να το κάνουμε με συνέπεια και με σταθερότητα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει απόλυση-βόμβα προπονητή σε ομάδα F4 στη Euroleague - "Μάχη" Γιασικεβίτσιους με Σφαιρόπουλο!