Facebook Pixel ΑΕΚ - Απόλλων Πάτρας: Ο παικταράς άρχισε το... σόου - Πρώτη νίκη για ΑΕΚ με ρεσιτάλ ΜάκΛεμορ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-21 22:25:00

Ο παικταράς άρχισε το... σόου - Πρώτη νίκη για ΑΕΚ με ρεσιτάλ ΜάκΛεμορ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο παικταράς άρχισε το... σόου - Πρώτη νίκη για ΑΕΚ με ρεσιτάλ ΜάκΛεμορ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικάνος σημείωσε 26 πόντους και οι Κιτρινόμαυροι συνέτριψαν τον Απόλλωνα Πάτρας με 100-70.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία συνέτριψε τον Απόλλωνα Πάτρας 100-70.

Έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, η Ενωση έφτασε εύκολα στην επικράτηση άνοιξε λογαριασμό στην Basket League.

Η ΑΕΚ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο πρώτο δεκάλεπτο και σε αυτό το διάστημα έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη. Με μπροστάρη τον ΜακΛέμορ και άξιο συμπαραστάτη τον Κουζέλογλου η Ενωση κατάφερε στα πρώτα λεπτά να «χτίσει» διψήφια διαφορά περιορίζοντας στο ελάχιστο τη δράση των Πατρινών. Μετά από έξι λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει 22 πόντους, φτάνοντας τη διαφορά στους 16 πόντους (22-6). Ο ΜακΛέμορ έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι, πυροβολούσε από μακρινή απόσταση και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου το σύνολο του Χοάν Πλάθα να κλείσει την πρώτη περίοδο στο +15 (31-16). 

 

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στο πρόσωπο του Σταρκς τον παίκτη που θα τους βοηθούσε να συνδεθούν με το αντίπαλο καλάθι. Οι Πατρινοί επέστρεψαν στο ματς πλησιάζοντας στους έξι στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου (37-31). Οι φωνές του Πλάθα στο τάιμ άουτ ξύπνησαν τους παίκτες του και με δύο γρήγορα τρίποντα η διαφορά έφτασε ξανά σε διψήφιο αριθμό (43-31). Ο Μπράουν κυριάρχησε στον αέρα και φτάνοντας τους 10 πόντους, προσφέροντας παράλληλα εντυπωσιακές φάσεις, έφερε ξανά τον Απόλλωνα στο -5 (46-41), αν και η ΑΕΚ μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 48-41.

Στα υπόλοιπα δύο δεκάλεπτα η εικόνα ήταν ίδια με αυτή του πρώτου μισού του πρώτου ημιχρόνου. Η Ένωση κυριάρχησε επιθετικά, βρήκε πόντους τόσο από τον Κουζμίνσκας, όσο και από τον Τίλμαν, διευρύνοντας συνεχώς τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία περίοδο δεν μπόρεσε να συνδεθεί με το καλάθι και έτσι γνώρισε τη «βαριά» ήττα με 100-70. 

Τα στατιστικά του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη ΑΕΚ με Σεβίλλη για εξτρέμ στιλ... Ροντρίγκο - Τεχνική, ταχύτητα, γκολ - Μεγάλη επιτυχία αν έρθει Ελλάδα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags