Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σημαντική εξέλιξη για πρώην παίκτη του ΠΑΟ - "Πόρτα" από Ομπράντοβιτς - Ανακοινώθηκε από ομάδα έκπληξη
Μπάσκετ
| 2023-11-29 18:21:00

Σημαντική εξέλιξη για πρώην παίκτη του ΠΑΟ - "Πόρτα" από Ομπράντοβιτς - Ανακοινώθηκε από ομάδα έκπληξη

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για πρώην παίκτη του ΠΑΟ - "Πόρτα" από Ομπράντοβιτς - Ανακοινώθηκε από ομάδα έκπληξη

Μπορεί ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού να ήταν ένα βήμα πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, όμως τα πράγματα άλλαξαν και τον ίδιο να υπογράφει τελικά σε άλλο σύλλογο.

Γιόγκι Φέρελ: Ένα βήμα μακριά από το να γίνει παίκτης της Παρτιζάν βρέθηκε ο Αμερικάνος πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, όμως τελικά τα πράγματα άλλαξαν και ο 30χρονος συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τη Μπούντουσνοτς και μάλιστα θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο EuroCup.

Ο Γιόγκι Φέρελ έχει θητεία στην Αμερική με τους Μπρούκλιν Νετς, τους Ντάλας Μάβερικς, Σακραμέντο Κινγκς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ έχει περάσει και στο παρελθόν από τη Eurolegue με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2021, με τον Αμερικάνο στην Ευρώπη να έχει σε 5 αγώνες 1,6 πόντους με 1,8 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτζώκας... 3ετίας στον Ολυμπιακό - Η κρυφή συμφωνία με Αγγελόπουλους - Εκτός ομάδας παίκτης-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags