Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Δεν με νοιάζει να κερδίσουμε 40 πόντους, αλλά..." - Η ατάκα του για Σαμοντούροβ
Μπάσκετ
| 2023-12-02 21:30:00

Αταμάν: "Δεν με νοιάζει να κερδίσουμε 40 πόντους, αλλά..." - Η ατάκα του για Σαμοντούροβ

Sportdog Team
Αταμάν: "Δεν με νοιάζει να κερδίσουμε 40 πόντους, αλλά..." - Η ατάκα του για Σαμοντούροβ

Ο Τούρκος προπονητής φάνηκε ικανοποιημένος από τα λεπτά που έδωσε σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Καρδίτσα (77-53) με κορυφαίο τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον Εργκίν Αταμάν να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εξαίροντας την απόδοση του Σαμοντούροβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Πράσινων:

«Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν παίζουν πήραν λεπτά συμμετοχής και τα εκμεταλλεύτηκαν. Επιθετικά κάναμε κάποια λάθη. Το πήραμε σοβαρά το παιχνίδι σήμερα. Αλλά είναι σημαντικό ότι παίξαμε σε λιγότερο από 48 ώρες από το παιχνίδι με την Παρτιζάν και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που το είχαν ανάγκη και ειδικά πριν τη "διαβολοβδομάδα" για να είμαστε έτοιμη για αυτήν».

Για τη χαλάρωση της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Κανένα πρόβλημα. Είναι κάτι φυσιολογικό. Βάλαμε παίκτες που δεν είχαν χρόνο. Δεν με νοιάζει να κερδίσουμε με 40 πόντους, αλλά να πάρουν χρόνο παίκτες που δεν έχουν και να παίξουν στην Euroleague».

Για το αν το ματς του έδειξε πως κάποιοι παίκτες είναι έτοιμοι: «Το σημερινό δεν είναι το παιχνίδι που μπορεί να μου δώσει αυτοπεποίθηση για κάποιον νέο παίκτη που πατάει στο παρκέ. Το σημαντικό είναι να πάρουν χρόνο και να μπορούν να είναι ποιοτικοί σε κάποιο πολύ πιο σκληρό ματς. Θέλω να σταθώ στον Σαμοντούροβ, από τον οποίο είμαι ικανοποιημένος. Είναι ένας νέος και ταλαντούχος παίκτης και σε αυτά τα ματς θα τον χρησιμοποιήσω αρκετά».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με τον κόσμο του ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος - "Πάρε, πάρε αλλά εμείς θα πάμε για... καφέ" (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags