Facebook Pixel Γιώργος Μπόγρης: Απίστευτος Μπόγρης! "Ήρθα να τους σώσω! Φάγαμε προβατίνα, πήγαμε μπουζουκάκι Εθνικής οδού..." (vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-17 18:08:00

Απίστευτος Μπόγρης! "Ήρθα να τους σώσω! Φάγαμε προβατίνα, πήγαμε μπουζουκάκι Εθνικής οδού..." (vid)

Sportdog Team
Απίστευτος Μπόγρης! "Ήρθα να τους σώσω! Φάγαμε προβατίνα, πήγαμε μπουζουκάκι Εθνικής οδού..." (vid)

Ρεσιτάλ έδωσε για ακόμα μια φορά ο Έλληνας σέντερ στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο All Star Game.

Γιώργος Μπόγρης: Είναι γνωστό ότι όποτε ο Έλληνας σέντερ μιλάει γίνεται... viral, κάτι που έγινε και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο All Star Game, δίνοντας... ρεσιτάλ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

«Είμαι καλύτερα από ποτέ. Ήρθα να σας σώσω τη βραδιά. Στόχος είναι η νίκη, τίποτα άλλο», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Έγινε η επιθυμία του κόουτς Μπαρτζώκα, για αυτό είμαι κι εγώ εδώ. Ήθελε τρεις ultra athletic ψηλούς και τα κατάφερε. Μαζί με Ρένφρο, Μπάνκστον, κούμπωσα κι εγώ για να παίξουμε αλλαγές στα pick and roll και να είμαστε επιθετικοί.

Πιστεύω ότι θα περάσουμε τέλεια. Κι εγώ αγαπάω το κοινό της Καρδίτσας. Γενικά, η επαρχία μου πάει πολύ. Όλα είναι βάσει προγράμματος. Φάγαμε τέλεια προβατίνα χθες, μετά το μπουζουκάκι της Εθνικής οδού όπως μας άξιζε και τώρα να παίξουμε το ματσάκι μας και να περάσουμε τέλεια», είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Top Έλληνας στόπερ για ΠΑΟ - "Δώρο" Αλαφούζου και... Ρανιέρι σε Γιοβάνοβιτς - Τον ήθελαν ΑΕΚ, Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags