Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: Στα "σκαριά" ο επαναπατρισμός του Αγραβάνη - Με ποια μεγάλη ομάδα συζητάει!
Μπάσκετ
| 2024-01-04 12:27:00

Στα "σκαριά" ο επαναπατρισμός του Αγραβάνη - Με ποια μεγάλη ομάδα συζητάει!

Sportdog Team
Στα "σκαριά" ο επαναπατρισμός του Αγραβάνη - Με ποια μεγάλη ομάδα συζητάει!

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να επιτευχθεί το deal.

Πολύ γερά στο μεταγραφικό παζάρι κινείται η ΑΕΚ Betsson, καθώς μετά την μεταγραφή του Ρίκι Λίντο, έχει ξεκινήσει επαφές για να επαναπατρίσει τον Δημήτρη Αγραβάνη, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει η μεταγραφή του πρώην φόργουορντ των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είναι να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Οκτώβριο με βαριά θλάση και αποκόλληση προσαγωγού. Αν οι εξετάσεις δείξουν πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, τότε θα υπογράψει στην Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγραβάνης ξεκίνησε φέτος τη σεζόν στην Ισπανία με την φανέλα της Μπρεογάν, αλλά δεν πρόλαβε να παίξει παρά μόνο σε δύο παιχνίδι, γιατί τραυματίστηκε. Πέρυσι άρχισε τη σεζόν στο Περιστέρι bwin και την ολοκλήρωσε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε 8,2 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 17,7 λεπτά κατά μέσο όρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε αριστερό μπακ για Καραϊσκάκη η ΑΕΚ! Στόπερ που δεν χάνει μονομαχία - "Τελειώνει" του τερματοφύλακα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags