Facebook Pixel Νίκησε αλλά... προβλημάτισε ο Ολυμπιακός - "Καμπανάκι" η εμφάνιση με τον Κολοσσό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-15 21:56:00

Νίκησε αλλά... προβλημάτισε ο Ολυμπιακός - "Καμπανάκι" η εμφάνιση με τον Κολοσσό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκησε αλλά... προβλημάτισε ο Ολυμπιακός - "Καμπανάκι" η εμφάνιση με τον Κολοσσό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρωταθλητές ζορίστηκαν, αλλά φόρτσαραν στο δεύτερο μέρος και πήραν τη νίκη στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν έπεισε με την εμφάνισή του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, αλλά πήρε τη νίκη μια αγωνιστική πριν το σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με μπροστάρη το Νίκολα Μιλουτίνοφ οι Πειραιώτες επικράτησαν στο ΣΕΦ με 71-52, σε ένα ματς που οι παίκτες του Μπαρτζώκα τα βρήκαν σκούρα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να σκοράρει με τον Μιλουτίνοφ και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πως είναι αποφασισμένοι να κοντράρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το σκορ ήταν σε χαμηλά επίπεδα, καθώς ο Κολοσσός ήταν καλός αμυντικά αν και δεν μπορούσε να μετουσιώσει αυτό το στοιχείο σε διαφορά υπέρ του. Οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα 20-15 με τον κακό Παπανικολάου και έφτασαν ξανά στο +5 για το 25-20. Οι Ροδίτες έτρεξαν σερί 12-0 για το 27-32, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι, πήρε γρήγορα προβάδισμα και ο Κάναν σημείωσε το 39-36. Οι Πειραιώτες έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +6, με 50-44 και έβαλαν γερά θεμέλια για τη νίκη, μιας και βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους στις δύο πλευρές του παρκέ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Μπαρτζώκα εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Μιλουτίνοφ, έκανε ό,τι ήθελε και επικράτησε με 71-52!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags