Facebook Pixel Θύρα 4: Κάλεσμα από Θύρα 4 ενόψει... τελικού για ΠΑΟΚ - "Ο λαός να λιώσει με τη φωνή του τον αντίπαλο"
Μπάσκετ
| 2024-01-16 10:48:00

Κάλεσμα από Θύρα 4 ενόψει... τελικού για ΠΑΟΚ - "Ο λαός να λιώσει με τη φωνή του τον αντίπαλο"

Sportdog Team
Κάλεσμα από Θύρα 4 ενόψει... τελικού για ΠΑΟΚ - "Ο λαός να λιώσει με τη φωνή του τον αντίπαλο"

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για αγώνα χωρίς αύριο κόντρα στην Τόφας για το Basketball Champions League και οι οργανωμένοι οπαδοί έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Θύρα 4: Αγώνα... τελικό δίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τόφας, για τα Play In του Basketball Champions League και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να κατακλείσει το PAOK Sports Arena, ώστε να δώσει την απαραίτητη ώθηση για να έρθει η πρόκριση.

«Η ομάδα μπάσκετ την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε κόντρα σε κάθε προγνωστικό. Με μεγάλη εμφάνιση, ΠΑΟΚτσηδικη ψυχή και τους οπαδούς του και πάλι στο πλευρό του ο Δικέφαλος καταφερε να φέρει τη σειρά στα ίσια και τώρα η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδό μας.

Η ΘΥΡΑ 4 καλεί το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι μας από άκρη σε άκρη, να λιώσει με τη φωνή του τον αντίπαλο και να σπρώξει τους παίκτες μας στη νίκη. Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πυλαία.

Ο Σύνδεσμος θα διαθέτει είδη της μπουτίκ του πριν το ματς, κοντά στα εκδοτήρια. ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!», αναφέρει το κάλεσμα από τη Θύρα 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags