Facebook Pixel Μήτογλου - Πίτερς: Οι double double των «αιώνιων» ντέρμπι (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2024-01-22 12:06:00

Οι double double των "αιώνιων" ντέρμπι - Παίκτες-κλειδιά για Αταμάν και Μπαρτζώκα (BINTEO)

Του Γιώργου Βροντάκη

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεσπόζει στην 15η αγωνιστική της Basket League και στο παρκέ θα κοντραριστούν ο Ντίνος Μήτογλου και ο Άλεκ Πίτερς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι δύο παίκτες των αιωνίων είναι από τους πιο σταθερούς άσους των ομάδων τους στη χρονιά και οι προπονητές στηρίζουν πολλά σε αυτούς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι από τους παίκτες κλειδιά του Γιώργου Μπαρτζώκα και αν αυτός δεν τα πάει καλά στην επίθεση, τότε οι ερυθρόλευκοι έχουν πρόβλημα. Κάτι τέτοιο συνέβη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πίτερς να σταματά στους 7 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 31:12 λεπτά συμμετοχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χάσει στο ΣΕΦ με 66-54.

Με «διπλό» Μήτογλου MVP το διπλό στο ΣΕΦ

Ο Ντίνος Μήτογλου στο ίδιο ματς ήταν ο MVP του τριφυλλιού και του αγώνα κάνοντας double double. Ο Έλληνας φόργουορντ κυριάρχησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς έπαιξε 32 λεπτά και τελείωσε με 20 πόντους (6/11διπ., 2/6τριπ., 2/2βολ.) 10 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα λάθος και 4 τάπες.

Με double - double Πίτερς η απόδραση από το ΟΑΚΑ

Από την άλλη, όμως, ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο πρωταγωνιστής στο διπλό των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ με 88-78 στην παράταση για την πρεμιέρα της Euroleague. Ο Αμερικανός έκανε τα πάντα σε 36:50 που βρέθηκε στο παρκέ με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Σε εκείνο το ματς, πάντως, ο Έλληνας άσος απουσίαζε λόγω τραυματισμού και τη Δευτέρα θα ξανά συναντηθούν ως αντίπαλοι στο παρκέ οι δύο double double των αιωνίων...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς - Θέλουν να... κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags