Ο Παναθηναϊκός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και καταλυτικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο φοβερός Τζέριαν Γκραντ, που ντύθηκε... Σλούκας μιας και ο αρχηγός των Πράσινων τραυματίστηκε. Ο Αμερικανός άσος σχολίασε την αναμέτρηση, έβγαλε το καπέλο στον Κέντρικ Ναν και ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας του!

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα "Amerikanos24":

Για την νίκη και την διαφορά που χάθηκε στο τέλος: «Ήταν δύσκολο. Δεν σταμάτησαν να παλεύουν. Έβαλαν μια πεντάδα που δεν είχαμε ξαναδεί όλη την χρονιά και μας μπέρδεψε λίγο όμως η δουλειά έγινε».

Για την απόδοσή του και αν παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην καριέρα του: «Φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Οι συμπαίκτες μου, μου δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βάζω σουτ, παίζω άμυνα. Νομίζω ότι το περιβάλλον κάνει την διαφορά. Το να έχω γύρω μου αυτούς τους συμπαίκτες, αυτούς τους οπαδούς κι αυτούς τους προπονητές βοηθά πραγματικά το παιχνίδι μου».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη σαν αυτόν. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν στην επίθεση κι όταν η αντίπαλη άμυνα μας έχει διαβάσει,  εκείνος μας ξεκλειδώνει».

Για τους οπαδούς: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίζεις μπάσκετ. Για αυτά τα ματς. Θα είναι πολύ πολύ δύσκολο για άλλες ομάδες να μας κερδίσουν εδώ».

Για το σερί του Ολυμπιακού κι αν το γνώριζε: «Μιλούσαν για αυτό όταν υπέγραψα εδώ. Οι οπαδοί σου στέλνουν μηνύματα, στο λένε και οι προπονητές. Ως φίλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξέρεις ότι ο Ολυμπιακούς έχει κερδίσει πάρα πολλά ματς τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως η ομάδα αυτή φτιάχτηκε για να αλλάξει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Αταμάν, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας - Σίκμα και συμβόλαιο 1 μήνα μετά το διπλό ΣΟΚ με Μιλουτίνοφ!

Δείτε τις δηλώσεις του: