Facebook Pixel Ολυμπιακός-ΠΑΟ για… δύο Αντετοκούνμπο - Η συμφωνία Θανάση με Μπακς
Μπάσκετ
| 2024-02-14 18:30:00

Ολυμπιακός-ΠΑΟ για… δύο Αντετοκούνμπο - Η συμφωνία Θανάση με Μπακς - Από τη Λιθουανία έρχεται ο Άλεξ!

του Pick n' Scroll
Ολυμπιακός-ΠΑΟ για… δύο Αντετοκούνμπο - Η συμφωνία Θανάση με Μπακς - Από τη Λιθουανία έρχεται ο Άλεξ!

Πιθανό να έχουμε και τα τρία αδέρφια του Γιάννη στην Ελλάδα. Οι πιέσεις στον ΝΒΑερ για να γυρίσει στην Ευρώπη και πώς ο... βενιαμίν της οικογένειας κατέληξε στην λιθουανική Μαζεϊκιάι

Ο Αλεξ Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στην λιθουανική Μαζεϊκιάι και όλοι αναμένουν με ανυπομονησία το πως θα πάει εκεί. Σε πολύ μικρότερη ηλικία ο Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Ισπανία και στη Μούρθια, εκεί, όπου, όμως, έπαιξε βασικά με την δεύτερη ομάδα του ισπανικού κλαμπ. Και σίγουρα δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του και την προοπτική του.

Τώρα στην ηλικία των 22 ετών μετακομίζει από το θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ στην Λιθουανία και σαφώς θα φανούν περισσότερα πράγματα για το αγωνιστικό του «πακέτο». Παλιότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πει για τον Αλεξ πολύ μεγάλα λόγια, τα οποία ως τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί καθόλου. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γίνει σαν τον Γιάννη, αλλά και από τον Αλεξ αναμένονται κάποια καλά πράγματα. Και δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια.

Αλλωστε ο άλλος αδερφός, ο Κώστας, στα 27 του χρόνια αρχίζει πλέον με την φανέλα του Παναθηναϊκού να δείχνει τι μπορεί να κάνει. Μένει να φανεί και ο Αλεξ τι ψάρια μπορεί να πιάσει στην Λιθουανία έτσι ώστε αν τα δείγματα θα είναι θετικά να βάλει πλώρη και για την Εθνική αλλά και να πάει σε κάποια ελληνική ομάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του είναι κι αυτός υποψήφιος το καλοκαίρι να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. ‘Ή τέλος πάντων να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς είναι μονοετές και λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στα μέρη μας και μέρη του, αλλά κάτι τέτοιο θα αρχίσει να γίνεται πιο ευδιάκριτο προς τα τέλη της σεζόν πηγαίνοντας για καλοκαίρι.

Οι μεγάλες ελληνικές ομάδες κυνηγάνε με το τουφέκι τους εγχώριους παίκτες και η οικογένεια Αντετοκούνμπο προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες και σε αυτό το κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα πρώην της Παρτιζάν - Κάρφωμα χωρίς άλμα, άκρα που θυμίζουν Αμερικανό (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags