Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκαναν... πάρτι οι ψηλοί - "Περίπατος" στην Καρδίτσα (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-03-10 19:07:00

Έκαναν... πάρτι οι ψηλοί - "Περίπατος" Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα με Λεσόρ, Μήτογλου και Μπαλτσερόφσκι (Vid)

Sportdog Team
Έκαναν... πάρτι οι ψηλοί - "Περίπατος" Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα με Λεσόρ, Μήτογλου και Μπαλτσερόφσκι (Vid)

Άνετη νίκη του Τριφυλλιού με 87-64, με τους ψηλούς της ομάδας του Αταμάν να γίνονται πρωταγωνιστές.
 

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής με 87-64 από την έδρα της Καρδίτσας, έχοντας τους ψηλούς του σε εξαιρετική μέρα.

Ο Ματίας Λεσόρ τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Ντίνος Μήτογλου προσέθεσε 15 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Όλεκ Μπαλτσερόφκσι με 9 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Οι «πράσινοι» με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου η Καρδίτσα είχε εξαιρετική παρουσία, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα, φτάνοντας με άνεση σε μία ακόμη νίκη στη Basket League.

Σημείο – κλειδί για το «τριφύλλι» η δεύτερη περίοδος, όπου ανέβασε την ένταση στην άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο πολύ χαμηλά. Την ίδια στιγμή βρήκε εύκολους πόντους στην απέναντι πλευρά του παρκέ με τον Λεσόρ και για πρώτη φορά κατάφερε να «χτίσει» διψήφια διαφορά (32-42).

Μία διαφορά που στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός διεύρυνε ακόμη περισσότερα (38-59) και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Καρδίτσα. Οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος, με τον Εργκίν Αταμάν να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, κάνοντας παράλληλα συντήρηση στους βασικούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Άλλωστε την Πέμπτη (14/3) ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Euroleague και όπως είναι λογικό η προσοχή όλων πλέον στο πράσινο «στρατόπεδο» στρέφεται εκεί.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 32-42, 48-65, 64-87.

Αναλυτικά ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags