Facebook Pixel Νέα δεδομένα με τον τραυματισμό του Πετρούσεφ - Το αποκάλυψε ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2024-03-24 19:48:00

Νέα δεδομένα με τον τραυματισμό του Πετρούσεφ - Το αποκάλυψε ο Μπαρτζώκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα δεδομένα με τον τραυματισμό του Πετρούσεφ - Το αποκάλυψε ο Μπαρτζώκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσο για τα δεδομένα σχετικά με τον τραυματισμό του Σέρβου φόργουορντ και το πότε θα επιστρέψει, όσο και τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας μίλησε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη την κανονική περίοδο της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και ο Έλληνας τεχνικός μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τον τραυματισμό του Πετρούσεφ, σημειώνοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό και είναι πιθανό να επιστρέψει στη δράση γρηγορότερα από ότι αρχικά είχε αναφερθεί.

«Θέλαμε να είμαστε σοβαροί να μοιράσουμε τον χρόνο και να παίξουν όλα τα παιδιά και φυσικά επειδή το γήπεδο γέμισε και από δικούς μας φιλάθλους και του Απόλλωνα θέλαμε να δείξουμε σοβαρότητα, νομίζω το παιχνίδι ήταν ευχάριστο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, υπάρχει η 2η και 3η φάση την φετινή σεζόν. Εμείς θα κοιτάξουμε όπως πάντα να είμαστε σοβαροί σε όλες τις διοργανώσεις και να δούμε που θα πάμε μέχρι τέλους». 

Για το αν θα προλάβει ο Πετρούσεφ κάποιο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα: «Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Ουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10αρι από Αγγλία θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Άλβες - Λίστα με 6 "διαμάντια" σε Αλμέιδα - Ξεχωρίζει ο Ντιαλό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags