Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σπόντα" Μπαρτζώκα για τους παίκτες μετά το Περιστέρι
Μπάσκετ
| 2024-04-07 18:30:00

"Σπόντα" Μπαρτζώκα για τους παίκτες του - "Μήπως πρέπει να χάσουμε για να καταλάβουν..."

Sportdog Team
"Σπόντα" Μπαρτζώκα για τους παίκτες του - "Μήπως πρέπει να χάσουμε για να καταλάβουν..."

Ξεκάθαρο το... καρφί του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου!

Παρά τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, ο Γιώργος Μπαρτζώκα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων με νόημα ότι ίσως πρέπει να χάσουν κάποιο παιχνίδι στη Basket League για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να υποτιμούν κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι πρέπει να συμβιβαστούμε όλοι πως αυτοί τη στιγμή το κίνητρο, η συγκέντρωση και η διάθεση των παικτών έχει επικεντρωθεί στα παιχνίδια της EuroLeague. Παρόλα αυτά ο γ' γύρος έχει παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες της Stoiximan Basket League οι οποίες παίζουν χωρίς το "πρέπει" και έχουν κίνητρο να παίξουν καλά μαζί μας.

Έχει συμβεί σε 4-5 παιχνίδια που θεωρούμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς να προσπαθούμε. Στο τέλος χρειάζεται αρκετή ενέργεια και διάθεση από όλους μας για να κερδίσουμε. Καμία φορά αναρωτιέμαι ότι το πρόβλημα είναι πως κερδίζουμε. Μήπως πρέπει να χάσουμε κάποιο ματς για να καταλάβουν και οι παίκτες ότι στον επαγγελματισμό σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και καλή επιτυχία κόντρα στη Βόννη. Εμείς να επικεντρωθούμε στην Παρασκευή με τη Φενέρ που θα είμαστε διαφορετική όσον αφορά την προσέγγιση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεύρα Πίτερς - Έγινε αλλαγή και δεν έδωσε το χέρι στον Μπαρτζώκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags