Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Βasket League, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να στέλνει μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό της ομάδας.

Παράλληλα, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, ο Σέρβος σέντερ συνεχάρη τους «πράσινους» για την κατάκτηση της Εuroleague, ενώ τόνισε ότι είναι λάθος να αισθάνονται οι οπαδοί των Πειραιωτών απογοητευμένοι επειδή δεν πήγαν καλά τα πράγματα στο Final Four του Βερολίνου.

«Διαφωνώ με την απογοήτευση στο Final Four. Υπάρχει απογοήτευση επειδή δεν τα πήγαμε εμείς καλά ή επειδή πήρε το τρόπαιο ο Παναθηναϊκός; Γιατί νομίζω πως ο κόσμος μας για αυτό περισσότερο απογοητεύτηκε. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια που το πήραν, αλλά νομίζω πως όποιος φίλαθλός μας απογοητεύτηκε, δεν σκέφτεται με καθαρό μυαλό. Το να φτάνεις σε ένα Final Four είναι μεγάλη επιτυχία. Πολλές σπουδαίες ομάδες δεν τα κατάφεραν να φτάσουν εκεί.

Μπράβο στον Παναθηναϊκό που πήρε τον τίτλο, ήταν η πιο έτοιμη ομάδα στο Final Four. Μέρος του κόσμου που σκέφτεται πως ήταν απογοήτευση, είναι ντροπή να σκέφτεται έτσι. Όταν φτάνεις σε ένα Final Four, δεν είναι ποτέ απογοητευτικό. Ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς, με παίκτες MVP και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο Final Four. Όταν φτάνεις εκεί, είναι τεράστιο επίτευγμα.

Το τονίζω και πάλι. Δεν είναι απογοήτευση που πήγαμε στο Final Four. Όσοι το λένε, το αναφέρουν επειδή πήρε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Στους τελικούς του πρωταθλήματος θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τον τίτλο. Έχουμε απουσίες, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Να πάμε στον… πόλεμο για το πρωτάθλημα σαν αδέρφια», είπε ο Μιλουτίνοφ.

Επίσης, δήλωσε:

Για το τι πήγε στραβά στο Βερολίνο: «Σίγουρα δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Ρεάλ. Αλλά έκαναν τρομερό ματς, έβαζαν όλα τα σουτ. Αυτά συμβαίνουν όμως. Θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά του χρόνου, θα πιέσουμε τους εαυτούς μας να γίνουμε καλύτεροι. Αποτυχία θα ήταν, ενδεχομένως, αν δεν πηγαίναμε στο Final Four. Όλοι έλεγαν πως δεν θα περάσουμε μετά το 2-1 της Μπαρτσελόνα, αλλά τα καταφέραμε αν και είχαμε μειονέκτημα έδρας. Η Ρεάλ στον ημιτελικό έτυχε να είναι καλύτερη από εμάς. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Για το ματς με το Περιστέρι: «Ξεκινήσαμε καταπληκτικά το παιχνίδι, αλλά κάπου στο δεύτερο μέρος σταματήσαμε να παίζουμε. Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να το επαναλάβουμε στους τελικούς. Το Περιστέρι είναι σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Φαλ: «Στεναχωρήθηκα πολύ με τον τραυματισμό του “Μους” Φαλ, είναι σοβαρός τραυματισμός και κάπως μοιάζει με τον δικό μου. Τώρα θα πρέπει να παίξω και για εκείνον και θα βάλω τα δυνατά μου».