Με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι σε… ακόμα πιο ενεργό ρόλο ενδέχεται να δούμε τον Παναθηναϊκό AKTOR στους τελικούς της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Με βάση τα λεπτά χρησιμοποίησης του Μπαλτσερόφσκι στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ίσως είναι ένα πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Αταμάν. Και στα δύο αυτά ματς, άφησε εκτός ξένων τον Βιλντόσα. Ο Μπαλτσερόφσκι έδειξε καλά στοιχεία, γενικότερα έχει πράγματα να δώσει. Μπορεί να είναι άγουρος σε αυτό το επίπεδο ακόμα, αλλά σίγουρα μπορεί να φθείρει τον Μιλουτίνοφ έστω με φάουλ. Με τον Λεσόρ σε αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να βρει οποιοσδήποτε χρόνο συμμετοχής. Μιλάμε για τον κορυφαίο σέντερ της Ευρωλίγκας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το «τριφύλλι» και αν θα το επηρεάσει η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, με τον Αταμάν πάντως ήδη να παίρνει τε…μέτρα του, αποσύροντας την ομάδα σε ξενοδοχείο.

Ενώ χαρακτήρισε τον Χουάντσο από τους πλέον κομβικούς παίκτες των «πράσινων» στην σειρά με τους «ερυθρόλευκους», αφού μπορεί να μαρκάρει από τον άσο μέχρι το πέντε του αντιπάλου.