Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών και ξέσπασε και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που βρήκε νικητές τους Ερυθρόλευκους με 89-84.

Ο Τούρκος τεχνικός βρέθηκε στον διάδρομο του ΟΑΚΑ και μονολογούσε: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί στο ποδόσφαιρο σφυρίζουν ξένοι διαιτητές», την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Θυμίζουμε ότι ο Αταμάν ήταν έξω φρενών με τους Παπαπέτρου, Καρπάνο και Θεονά και αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή 1:51 πριν το τέλος της αναμέτρησης, χειροκροτώντας ειρωνικά τους διαιτητές.

Από την πλευρά του ο βοηθός του Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Η ένταση μας δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε φάγαμε πολλούς πόντους μέσα στην ρακέτα μας. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτοπεποίθηση έλεγξε το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Δεν παίξαμε το παιχνίδι που έχουμε συνηθίσει στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια μας και για αυτό χάσαμε». 

Για την αποβολή του Αταμάν: «Μέσα στο παιχνίδι μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, υπάρχουν κάποιες φάσεις που θεωρήσαμε από τον πάγκο πως ήταν υπέρ μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα μέσα στο ΣΕΦ». 

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ: «Νομίζω πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα μας, να είμαστε πιο σκληροί και πιο δυναμικοί στις επαφές, να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να παίξει το παιχνίδι που του αρέσει να κάνει».