Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Επανάληψη της κλήρωσης για τον ορισμό διαιτητών στο Game 4 των τελικών ζητά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ!

Οι Πράσινοι ζητούν την εξαίρεση των Πέτρου Παπαπέτρου, Στέφανου Μαγκλογιάννη και Γιώργου Θεονά από τη διαδικασία, καθώς διαπίστωσαν εκ των υστέρων πως τουλάχιστον ένας εκ των διαιτητών που ορίστηκαν στο Game 4 είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τον πρώτο τελικό, για δυσφημιστικά σχόλια.

Οι Παπαπέτρου, Θεονάς, Μαγκλογιάννης είναι οι διαιτητές που κληρώθηκαν να σφυρίξουν τον αυριανό τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ, με τους δύο πρώτους να έχουν διευθύνει και τον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο Παπαπέτρου μετά το Game 1 απέστειλε στην ΟΔΚΕ αναφορά για δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν εναντίον του, φωτογραφίζοντας την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ σε αντίστοιχη ενέργεια μέσω αναφοράς φέρεται να έχει προβεί και ο Θεονάς.

Η εν λόγω καταγγελία έμεινε κρυφή, ωστόσο υπέπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο παιχνίδι της Τετάρτης (12/6, 21:15), με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να κινητοποιηθούν.

Η ΚΕΔ αναμένεται να συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6), λίγες ώρες πριν τον τελικό, ώστε να αποφασιστεί αν το αίτημα του Τριφυλλιού θα γίνει δεκτό ή όχι.