Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες και δεν θα βρεθεί στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος!

Όπως έγινε γνωστό, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού τιμωρήθηκε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (21:15), ενώ από την πλευρά του ο Εργκίν Αταμάν καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν με βαρύτατο πρόστιμο συνολικού ύψους 83.700. Ειδικότερα, για την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ομάδας μετά το Game 2, ο ίδιος και η ΚΑΕ θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 30.000 και 50.000 ευρώ αντίστοιχα.

Μετά τα όσα σχολίασε για προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος, ανέφερε στο Instagram του για την τιμωρία του: «Τιμωρήθηκα λοιπόν τρεις μήνες και δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις, αν και δεν μπορώ να βρω πουθενά το δίκιο μου με τον Λιόλιο και όσα γίνονται. Που ζουν οι μισές ομάδες από το στοίχημα και άλλα.

Πάλι όμως, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια, έχει κατεβάσει όλους τους Αγίους που υπάρχουν και δεν υπάρχουν και δεν τιμωρούνται. Ο Γκος επιτέθηκε στον Μπαρτζώκα, πάλι δεν τιμωρήθηκε και τιμωρούν εμένα. Εγώ είμαι το πρόβλημα;

Θα κάτσω σπίτι να το δω με το γάτο μου. Θα έρθει εκεί ο Σλούκας, ο Αταμάν, ο Χουάντσο, ο Γκραντ, ο Μήτογλου, ο Κώστας. Θα σας διαλύσουν και θα φέρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ για 5ο παιχνίδι. Κι εγώ θα είμαι πάνω στο VIP και θα καπνίζω το πούρο, που είχα υποσχεθεί για το Ευρωπαϊκό. Ναι αυτό που προσπαθείτε να πάρετε και δεν μπορείτε τόσα χρόνια. Φτάνετε μέχρι λίγο πριν το τέλος. Μέχρι το τέλος, μόνο ο δυνατός. Εσείς εκεί με τα τσίγκινα και αν τα πάρετε κι αυτά.

Και δύο ακόμα πραγματάκια. Τα κλιματιστικά γιατί δεν με βάλατε να τα πληρώσω εγώ και αυτά; Και δεν έχετε κ μυαλό. Αν ερχόμουν, θα μπορούσατε να με βγάλετε και ηθικό αυτουργό για ό,τι γίνει, να το διακόψετε κλπ».