Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πήγε τελικά στο ΣΕΦ, λόγω της τιμωρίας που του ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, ωστόσο παρακολούθησε το παιχνίδι από μακριά και σχολίασε φάση-φάση όσα έγιναν στο ΣΕΦ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει σπουδαία νίκη με 88-85.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν οργισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ανέβασε πάρα πολλά Instagram stories στα οποία… γελούσε με τις αποφάσεις, με αποκορύφωμα το φάουλ για τρεις βολές στον Κώστα Παπανικολάου στην τελευταία φάση, στην οποία σχολίασε «γελάνε και οι πέτρες»!

Ενώ ως γενικό σχόλιο ανέφερε: «Σας είπα θα φτιάξω ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές. Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Ξέρουμε τι θα στείλετε στο ΟΑΚΑ τώρα…»

«Τιμωρήστε τον Μπαρτζώκα»!

Νωρίτερα, στη φάση που οι διαιτητές χρέωσαν τον Κάνααν φάουλ στον αιφνιδιασμό του Ναν, ο Γιαννακόπουλος σε βίντεο που δημοσίευσε, ανέφερε ότι έπρεπε οι διαιτητές να δώσουν τεχνική ποινή στον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς όχι μόνο διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά απευθύνθηκε στον διαιτητή λέγοντάς του «έλα ρε μα@@@κα»!

Κάλεσμα Γιαννακόπουλου σε Μητσοτάκη Αγγελόπουλους

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε μέσω Instagram, να έρθουν στο τελευταίο ΟΑΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι Υπουργοί και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η χειρότερη σφαγή που έχω δει ποτέ. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους. Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης με την Τρίτη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Υπάρχουν πολλά παράπονα από όλους, εγώ θα ήθελα τον τελευταίο αγώνα, να είναι παρών ο Μητσοτάκης καλεσμένος, ο Υπουργός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού. Και να δείξουμε μία ωραία εικόνα και ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Εγώ αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Πρωθυπουργός, υπουργός πολιτισμού, Πρόεδρος Ομοσπονδίας, ΕΣΑΚΕ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, όλοι μαζί. Να δούμε τι γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ και αν δεν είναι σωστά τα πράγματα, να τα φτιάξουμε».